Jump to content

Cpu,Mobo,Ram

AsuS

Recommended Posts

Γεια σας και πάλι...Θα ήθελα την βοήθεια σας για την επιλογή cpu,mobo,ram το budget είναι στα 1200 το λέω αυτο για να μην έχουμε πρόβλημα ...Οταν λεω 1200 ευρώ εννοώ όλο μαζι που θα γίνει στο μέλλον οποτε να μην βάλετε χ99 δδρ4 και δεν φτάσουν ....Τέλος πάντων περνάω κατευθείαν στο ψητό ...Το pc που θα φτιαχτεί θα ειναι για gaming...bf4,far cry 3-4,watch dogs,call of duty,arma 3,dota 2 κτλπ...έγω ήμουν ανάμεσα σε i7 4790k,Asus vii ranger ,8gb kingston beast 1600mhz...αλλά βλέπω οτι ανεβάζουν και τον επεξεργαστή και την μητρική οποτε απο 590 που έβγαιναν πήγε στα 640...Και άρχισα να σκέφτομαι και για i5 4690k,z97 msi gaming 3, 8gb kingston beast και για Αmd fx 8350,990fx asrock killer,8gb kingston beast και ραμ αμα αυτές παράδειγμα δεν ειναι καλές προτείνετε άλλες..!!...χελπάρετε γιατί εχω μπερδευτεί ...!!!!!! Ευχαριστώ και πάλι για τον πολύτιμο σας χρόνο..!!.

Έγινε επεξεργασία από AsuS

δεν πρόκειται... intel pentium 4 1core 2gb ram??δεν παλεύεται απλα..άλλωστε δεν θα περιμένω και 3 χρονια για να το ολοκληρώσω μετα θα παρω psu,gpu..απλα περιμένω λίγο να πέσουν 

οοοο πολυ ωραιο το σύστημά σου απλα πολλά δεν ειναι για αρχή τα 16γβ? και αντί για 16 γβ ραμ να έβαζα 8γβ και να έβαζα ι7 4790κ;;;;Σκληρούς έχω παιδια να ξερετε και ssd και hdd απλα το κουτί ειναι 10 χρονών

οοοο πολυ ωραιο το σύστημά σου απλα πολλά δεν ειναι για αρχή τα 16γβ? και αντί για 16 γβ ραμ να έβαζα 8γβ και να έβαζα ι7 4790κ;;;;

Μπορει καποια στιγμη να ασχοληθεις και με τπτ αλλο εκτος απο games.

Επισης μπορεις και να δωσεις 800€ max για full gaming pc.

1024x768... μια νεκ αλλα νομίζω οτι θα είμαι μια χαρά μπορεί αντι για κουτί να παρω την οθόνη πρωτα...δεν θελω πραγματικα οθόνη τωρα εκτος και ειναι τοσο καλα στο budget..Για αρχή θελω ενα τούμπανο hardware γιατι λαγγάρει αρκετά αυτο που έχω..   :rolleyes:

Θα έχω κάποιο πρόβλημα με 1024χ768?? Σκέφτομαι να την αφήσω σχεδόν για το τέλος.. Κατι άσχετο πως ανεβάζω φωτο οπώς τις δικές σου?

Αμαρτια να δωσεις τοσα λεφτα και να παιζεις σε 1024....

Αφου το pc δεν το θες για δουλεια και μονο για games πηγαινε παρε ενα playstation.. πιο οικονομικα χωρις κολληματα και με τελεια γραφικα...

Καπου εχει επισυναψη αρχειου...

οι 2 καρτες γραφικων crossfire.

λοιπουν οι σκληροι δισκοι κ τα οπτικα μεσα. αλλα αν τα εχεις απο το παλιο κουτι που λες τοτε δε χρειαζετε να παρεις καινουρια!

post-63099-0-74531100-1422312886_thumb.p

δυο καρτες;;;;

αν αναφερεσαι σε μενα ναι!

αλλιως ο φιλος απο πανω μπορει να βαλει κ μια τετοια http://www.e-shop.gr/asus-radeon-r9-290-r9290-dc2oc-4gd5-4gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.513647