Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας.θελω την βοηθεια σας σε αγορα pc για gaming (συγκεκριμενα παιχνιδια οπως arma 3-dayz).Θα προτιμουσα κατι ετοιμο γιατι δεν εχω ουτε τον χρονο ουτε τις γνωσεις να το φτιαξω μονος μου.Ελεγα να ξοδεψω καπου στα 1000-1200 ευρω. Τι εχετε να μου προτεινετε?

Περίπου αυτό.. αν το βρίσκεις πιο ακριβά, άλλαξε τα κομμάτια με λίιιιιγο πιο φθηνά.

Από όπου παραγγείλεις τα κομμάτια, πες να στο συναρμολογήσουν! Δωρεάν είναι!

• Like 1

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου.καμια προταση για το απο που να παραγγειλω τα κομματια?

e-gate

msystems

visionstudio

you

cosmodata

(στη χειρότερη e-shop και plaisio)

αν έχεις απορίες για συγκεκριμένα κομμάτια ή προτιμάς μεγαλύτερη οθόνη, το συζητάμε.

Για μονο πυργο, θα σου προτεινα αυτο στο παρακατω pic.

Αν δεν θες full tower μπορει να μπει και η 970. Ακομα αν δεν σε ενδιαφερει το overclock μπαινει καλυτερο τροφοδοτικο και η 970.

Στην συνθεση απο τους gramers θα αλλαζα ssd γιατι του εχει αλλαξει η kingstom τις μνημες με αποτελεσμα να ειναι πιο αργος.

post-64694-0-50766200-1422207597_thumb.p

(edited)

Όχι 253 ρε παιδιά ο 4690κ, 230 είναι μια νορμάλ τιμή

Έγινε επεξεργασία από Papakitou

Νορμαλ για skroutz. Αν δεν θες να χτισεις ομως μονος το pc...

Καπου εκει θα τον βρεις και σε visionstudio, plaisio.

• 2 weeks later...

στο e-shop απο οπου και θα κανω την αγορα πιθανοτατα δεν εχει την SSD.μπορειτε να μου προτεινετε μια εναλλακτικη?

Δλδ μιλαμε για φουλ συνθεση, πυργο και οθονη, σωστα; Αν ναι εχω ηδη μια ετοιμη απο αλλο topic, στη δειχνω και για οτι θες ρωτας!

sigmaupsilonnuthetaepsilonsigmaeta.png

ναι το συναρμολογουν και νομιζω δε το χρεωνουν επιπλεον. Για οτι αλλαγη θελεις να κανεις ρωτα ελευθερα