Jump to content

Πρόβλημα σε μητρική

drikoudis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά σε όλους, έχω το εξής πρόβλημα. Αγόρασα μια μητρική Asus A7V600-X η οποία δεν δίνει σήμα στην οθόνη. Έχω τσεκάρη τα πάντα αλλά τίποτα. Απο το κατάστημα που την πήρα μου είπαν οτι είναι θέμα ασυμβατότητας μνημών. Εντάξει αλλά θέλω να σας ρωτήσω το εξής: έχετε βάλει μητρική χωρίς τίποτα επάνω ούτε CPU, RAM, VGA μόνο με το switch για το ρέυμα και το μεγαφωνάκι και δεν κάνει beep? Η δικιά μου δεν κάνει τίποτα ούτε beep ούτε boop. Το ρωτάω γιατι πάλι στο κατάστημα που την πήρα μου είπαν οτι έτσι κάνουν μερικές. Υπάρχουν τέτοιες μητρικές?

Παρακαλώ λύστε μου αυτήν την απορία για να να πάω να κάνω φασαρία γιατί το παίζουν οτι τα ξέρουν όλα .

Ευχαριστώ Γιάννης.

Γεια σου Γιάννη.

Για να κάνει κάποιο ενδεικτικό beep η μητρική πρέπει να έχει τουλάχιστον επεξεργαστή πάνω. Γενικώς η συγκεκριμένη σειρά της Asus είναι πολύ προβληματική. Προσωπικά έχω αλλάξει δύο τέτοιες οι οποίες απλά πέθαναν (bios corruption) στα default μετά από reboot.

Αγαπητέ DJD το έκανα και αυτό καθώς την ξεκίνησα και με VGA, RAM, HD και ότι αλλο θές. ’λλαξα 2 τροφοδοτικά 2 VGA 5 RAM και 2 HD αλλά τίποτα. Αυτο που με προβληματίζει είναι οτι όταν την βάζω στο ρεύμα ενα Led που έχει επάνω ανάβει και ο σκληρός παίρνει ρεύμα αλλά η οθόνη τίποτα, εγω πιστεύω οτι υπάρχει πρόβλημα στην AGP. Ομως beep δεν κάνει. Να παώ να τους βρίσω.

Δοκίμασε την μητρική έξω από το tower πάνω σε ένα κουτί μήπως γειώνει πουθενά.

Για εμένα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας στον προμηθευτή σου και να το δείτε επι τόπου για να είσαι πιο σίγουρος και να το λύσεις αμέσως.

Το δοκίμασα αλλα πήρα τα @ρχ.... μου. Δεν έπρεπε να το είχαν τσεκάρη αυτοί πριν μου την δώσουν? Επίσης μου είπαν οτι αν την πάω στο κατάστημα και την βάλουν μπροστά θα μου πάρουν 40 eura. Η μητρική κάνει 60. Τί να πω.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.