KarmaTm Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2015 Χαιρεται σε ολους εχω ενα haf922 και μιας και θα το δωσω λεω να παω αυτη την φορα σε κατι ποιο ομορφο( πολυ καλο airflow αλλα γνωμη μου σαν θορικτο ειναι ) Λοιπον με μια ματια που εχω ριξει κατεληξα στα εξης : http://www.e-shop.gr/nzxt-source-340-midi-tower-black-window-p-PER.814713 http://www.e-shop.gr/nzxt-h440-midi-tower-black-p-PER.811413 http://www.e-shop.gr/corsair-obsidian-series-350d-black-windowed-p-PER.810835 http://www.skroutz.gr/s/3748047/Corsair-Carbide-Air-540.html αυτα που εχω και φυσικα 8ελω να χωραει ειναι 1 sdd 1hdd h110 τα nzxt μου αρεσουν ποιο πολυ ξερει καποιος μηπως που μπορω να τα δω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Widar_ Ιανουάριος 25, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2015 Καλημερα, ποιο ειναι το μπατζετ σου και τι διαστασεις θες περιπου;Full tower σε ενδιαφερει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoshi Ιανουάριος 25, 2015 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2015 (edited) το NZXT H440 χωραει την h110i Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 25, 2015 από Yoshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιανουάριος 25, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2015 ολα τα κουτια ωραια ειναι εσενα πιο σαρεσει ειναι το θεμα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarmaTm Ιανουάριος 25, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2015 ποιο πολυ τα nzxt αλλα δεν ξερω ποιο απο τα 2 να παρω ...τα λεφτα που δινω ειναι περιπου 100ε το μεγεθος προτιμω midi δεν εχω θεμα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιανουάριος 25, 2015 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2015 Coolermaster silencio 650 δες. Nzxt s340 επίσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoshi Ιανουάριος 25, 2015 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2015 στο silencio 650 η 110 χωραει εντελως οριακακαι θα εχεις παιδεμα στο να βολεψεις το 4-πινοαν εχει λιγο πιο ψηλα της ραμ η μητρικη σου απλα θα αναγκαστεις να τη δουλευεις με ενα ανεμιστηρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstemp Ιανουάριος 26, 2015 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2015 (edited) Εγώ είχα HAF, και έφυγα γιατί δεν άντεχα τον θόρυβο. Πήγα σε Corsair 550D. Πολύ ωραίο, πολύ ήσυχο, αλλά "φιμωμένο". Τώρα έχω 10!!! ανεμιστήρια (2 μπροστά, 2 πλαινό, 1 κάτω, 1 στο HD cage, 1 πίσω, 1 επάνω, 2 στο CPU) και μαζί με του τροφοδοτικού είναι 11. Ακουστικά, είναι σαν το HAF, με δύο ανεμιστήρες. Ωστόσο, το airflow, είναι επίσης σαν το HAF με δύο ανεμιστήρες. Τί κέρδισα; The looks.Τί γλύτωσα; Σκόνη και θόρυβο. Καμία σχέση με το HAF.Τί έχασα; Κάποια ευρώ, airflow, 4 ακόμα ανεμιστήρια να καίνε ρεύμα, την δυνατότητα overclocking, και νομίζω και την δυνατότητα SLI/Crossfire. Συνολικά, νομίζω οτι τα έχει κάνει απόσβεση μόνο και μόνο από το θέμα της σκόνης. Σου τα λέω όλα αυτά, για να ζυγίσεις πόσο θα σου λήψει το airflow. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 26, 2015 από sstemp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attilas Ιανουάριος 26, 2015 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2015 Εγώ πήρα ένα Bitfenix Shinobi Core με παράθυρο και είναι πάρα πολύ καλό. Ποιότητα κατασκευής άνω του μετρίου και πάρα πολύ καλή τιμή. Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο θα ικανοποιηθείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
npetras Ιανουάριος 26, 2015 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2015 (edited) Πρέπει να σκεφτείς όλο το σύστημα κια όχι μόνο την Η110 . Το corsair 350d που έχεις βάλει παίρνει μόνο micro-atx . Αν εσυ έχεις full ATX μητρική πρέπει να το προσέξεις .Επίσης πρέπει να προσέξεις και το τροφοδορικό πόσα cm είναι . Μετρα το και δές στο site του κατασκευαστή αν χωράει γιατί αλλιώτικα μπορεί να έχεις πρόβλημα . Δες και στην aerocool . Εγω πήρα το DS200 και είμαι 100% ευχαριστημένος απο όλα . Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 26, 2015 από npetras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts