Jump to content

Αγορά οθόνης και προβλήματα με u2414h

etien4

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες και καλή χρονιά!

Χάλασε η οθόνη και χρειάζομαι επειγόντως οθόνη για τον Η/Υ!

Η χρήση είναι κυρίως παιχνίδια(rpg-strategy κτλ και σπάνια fps) και ταινίες.Ψάχνω για 23" και 24".

Κάρτα γραφικών έχω την HD 6950.Το budjet είναι 200-280 ευρώ.Σκέφτομαι για Dell αλλά δέχομαι όλες τις προτάσεις.

http://www.skroutz.gr/s/4287220/Dell-UltraSharp-U2414H.html?keyphrase=dell+u2414h

http://www.skroutz.gr/s/360622/Dell-UltraSharp-U2412M.html?keyphrase=dell+u2412m

Έχω δει τις παραπάνω αλλά περιμένω και δικές σας προτάσεις.Βιάζομαι λίγο γιατί είμαι χωρίς pc τώρα...

Έγινε επεξεργασία από rastafari
Αλλαγή topic title.

αν έχεις τα χρήματα για την Eizo πάρε την. Τι να βοηθήσουμε, οι δυο Dell κι η EIZO που αναφέρεις  είναι σχετικώς ασφαλείς επιλογές. Ως μάρκα η Eizo είναι ανώτερη, έχει κιόλας imho αξιόλογο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα. 

Προτιμώ ανάλυση σε λόγο 16:10 αλλά πολύς κόσμος δεν έχει θέμα με 16:9 όπου οι επιλογές είναι περισσότερες. 16:10 έχει η 2412m. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος με τις Dell είναι να έχεις παράπονα από το συγκεκριμένο κομάτι που θα σου τύχει αλλά σε αυτά τα χρήματα και με την υπάρχουσα κατάσταση αυτό ισχύει μάλλον γενικώς.

κατέληξα στην U2414 απο εδώ http://www.shop4u.gr/products.php?15297&cPath=128_140_190.2 ερωτήσεις ακόμα...Ips panel έχει και αυτήν έτσι? Το shop4u σαν κατάστημα τι λέει γιατί δεν έχω ξαναψωνίσει!

Γιατί να μην την πάρεις από msystems??

γιατι απ'οτι βλέπω βγαίνει 25 ευρώ πιο ακριβά...

μήπως θέλεις να πεις €5 πιο ακριβά?

πέρασα πριν λίγες μέρες από το μαγαζί για να την δω και σε λειτουργία. Εφόσον έχει τόσο καλές αξιολογήσεις και όλοι το συστήνουν, μάλλον κι εγώ προς τα εκεί θα πάω

μήπως θέλεις να πεις €5 πιο ακριβά?

πέρασα πριν λίγες μέρες από το μαγαζί για να την δω και σε λειτουργία. Εφόσον έχει τόσο καλές αξιολογήσεις και όλοι το συστήνουν, μάλλον κι εγώ προς τα εκεί θα πάω

μετα μεταφορικά τόσο μου έβγαινε! άμα πας να την παραγγείλεις για επαρχία θα δεις!

τελικά παράγγειλα την U2414h και την περιμένω αύριο!Άντε να δούμε γιατί είμαι με 17" CRT :D  :D  :D !!!

Κάτι άλλο...μίλησα με Dell και ρώτησα κάποια πραγματάκια!Το service tag πρέπει να έιναι στο πίσω μέρος της οθόνης.Αν δεν έχει, κρατήστε απο το κουτί το order number οπωσδήποτε γιατί μετά θα μπλέξετε!!!Μερικές οθόνες κάτω των 24" μπορεί να μην έχουν service tag!

Τύπος εγγύησης "On Site – Premium Panel Exchange Service"

Εάν πάθει κάτι η οθόνη μέσα στην εγγύηση σου στέλνουν άλλη αμέσως την επόμενη μέρα!Μπορεί να είναι καινούρια αλλά μπορεί και επισκευασμένη,δεν μπορούν να το ξέρουν τι θα τους στείλει η αποθήκη, μου είπε!Για καμμένα pixels είναι απο 5 και πάνω...

αα οκ τότε, δεν το πρόσεξα.

έχει το mysystems και μια επιλογή με πρακτορείο που τα μεταφορικά είναι ίδια με το shop4u, αλλά δεν ξέρω τι παίζει για αγορές εκτός Αττικής, οπότε μη σε πάρω στο λαιμό μου.

Επίσης δεν θέλω να κάνω διαφήμιση στο μαγαζί :p  - απλά είδα ότι έχει μεγάλη επιτυχία και πολύ καλές αξιολογήσεις στο skroutz (με τους υπαλλήλους που μίλησα μια μέρα από κοντά, δεν φάνηκαν να γνωρίζουν και πολλά πράγματα για τη συγκεκριμένη οθόνη, που είναι και τόσο δημοφιλής)

Έγινε επεξεργασία από O Gaina

μόλις παρέλαβα την οθόνη...καλή αλλά κάτι περίεργο συμβαίνει.Τα service tag κτλ δεν δείχνουν πουθενά το προϊόν μου...Order number δείχνει παραγγελία από Ελλάδα αλλά δεν δείχνει τι έχει μέσα το κουτί...Μίλησα με Dell και το ψάχνουν...Επίσης το Model είναι U2414Hb.Όποιος έχει το ίδιο ας ενημερώσει παρακαλώ!Πάλι καλά που το έψαξα τώρα γιατί στην στραβή θα τρέχαμε!

Μπορεί να είναι καινούρια αλλά μπορεί και επισκευασμένη,δεν μπορούν να το ξέρουν τι θα τους στείλει η αποθήκη, μου είπε!

Τι ακριβώς εννοείς? Πληρώνουμε καινούργιο προϊόν και παραλαμβάνουμε μεταχειρισμένο? 

Τι ακριβώς εννοείς? Πληρώνουμε καινούργιο προϊόν και παραλαμβάνουμε μεταχειρισμένο? 

Εννοεί την περίπτωση αντικατάστασης λόγω ελαττώματος:

«Εάν πάθει κάτι η οθόνη μέσα στην εγγύηση σου στέλνουν άλλη αμέσως την επόμενη μέρα!Μπορεί να είναι καινούρια αλλά μπορεί και επισκευασμένη,» 

• Like 1

Τελικά    στην Dell γίνεται ένας κακός χαμός με το μοντέλο της U2414h...Όσο το ψάχνω τόσο μετανιώνω που πήρα το συγκεκριμένο.Οι οθόνες απο οτι βλέπω γουστάρουν να κοιμούνται όταν συνδέονται με display port 1.2...Κρίμα γιατί είναι μια αξιόλογη οθόνη απο θέμα εμφάνισης και όχι μόνο.Περιμένω ακόμα απάντηση απο Dell.Αντε να δούμε

Tι πρόβλημα έχεις ακριβώς; Δεν "ξυπνάει" η οθόνη όταν δίνει σήμα ο υπολογιστής;

όταν συνδέω dp πάει σε sleep mode μερικές φορές.Θέλει να κάνεις κάτι πραγματάκια για να ξυπνήσει!Εσύ πιο REvision έχεις? και πες μου αν απο πίσω στο model σου λέει U2414Ηb