god Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2015 καλησπερα, θα παρω αυτες τις μερες ram και δεν μπορω να αποφασισω τι να παρω...Αρχικα σκεφτομουν για 16gb, αλλα και να μου φτασουν, θα ειναι πολυ οριακα. Απο την αλλη για 32gb η τιμη ανεβαινει αρκετα(και για παραπανω το ξεχναω λολ)Πιστευετε θα πεσουν οι τιμες συντομα ωστε να αξιζει να παρω αρχικα 16gb και να περιμενω για τα υπολοιπα ή οι τιμες θα μεινουν εκει που ειναι για τις ddr3 και θα πεσουν οι ddr4?Ερωτηση 2: Συνηθως συστηματα με πολυ ram ειναι και quad channel οποτε δεν εχουν προβλημα bandwith. Σε dual channel 32gb υπαρχει περιπτωσει να αλλαζει η αποδοση του συστηματος απο 1600mhz στα 2400mhz κτλ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Ιανουάριος 25, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2015 τι προγράμματα χρησιμοποιείς που δεν σου φτάνουν 16 γίγα ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
god Ιανουάριος 25, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2015 για machine learning και μια βαση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoshi Ιανουάριος 25, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2015 (edited) αρχικα σκεφτομουν για 16gb, αλλα και να σου φτασουν, θα ειναι πολυ οριακα. Απο την αλλη για 32gb η τιμη ανεβαινει αρκεταοι τιμες ddr3 δεν θα πεσουνγια ddr4 θες συμβατη μητρικη και επεξεργαστηγια quad channel πρεπει να το υποστηριζει η μητρικη Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 25, 2015 από Yoshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstemp Ιανουάριος 26, 2015 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2015 (edited) Αν δεν σε ενδιαφέρει το overclocking, όπου παίζει ρόλο καμιά φορα οι μνήμες σου να είναι ακόμα και από την ίδια παρτίδα, μπορείς να τις αγοράζεις μία-μία, μέχρι να βρείς που είσαι: http://www.msystems.gr/index.php?stock=&keywords=&vendor=&category=1513&orderby=product_price&orderway=asc&filter2[]=1866MHz&filter1[]=8GB&filter2[]=2400MHz&filter2[]=2133MHz Εγώ αυτό κάνω. Τώρα είμαι στα 24GB. Και τα τρία με διαφορετικό rating σε συχνότητες (ίδιου χρώματος βέβαια), αλλά τα καταφέρνει η μητρική μου (ASUS Sabertooth 990FX 2.0) να είναι σταθερή με την ταχύτητα της πιο αργής εξ αυτών. Τα 32, δεν τα χρειάζομαι, αλλά κάποια στιγμή θα έρθουν μόνο για DDR λόγους. Αυτό που προφανώς χάνεις, με αυτό τον τρόπο, είναι αξία μεταπώλησης, εφόσον δεν είναι set(s). Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 26, 2015 από sstemp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attilas Ιανουάριος 26, 2015 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2015 Οι ddr4 σίγουρα θα πέσουν και οι ddr3 θα πάρουν την θέση των ddr2 στις τιμές αλλά δεν θα γίνει ακόμα. Το κόστος μετάβασης σε 2011-v3 πλατφόρμα είναι μεγάλο ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts