Jump to content

Nec 35XX Firmwares

PGM

Recommended Posts

Υπαρχει Χρησταρα ....κατεβασε το τελευταιο του Liggy ... Eχω καιρο να μπω cdfreaks οποτε κανε ενα κοπο και τσεκαρε μπας και εχουν βγαλει κανενα πιο προσφατο απο αυτο που εχω στην πρωτη καταχωρηση.

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Αγόρασα προχτες το 3540Α και πήρα και μια 25άδα Ritek 16x +r. Προς μεγάλη μου απογοήτευση τα δισκάκια με άφηνε να τα γράψω αποκελιστικά σε 4χ. Κατέβασα το LD3540 1.W4 (Liggy & Dee NEC ND-3540A firmware) το οποίο έλυσε το θέμα bit-setting και έβγαλε το riplock. Και πάλι όμως τα ritek τζίφος. Τελικά κατέβασα τα εξής:

-Dvd Identifier Pro

-MediaCodeSpeedEdit

Στο MediaCodeSpeedEdit έκανα Import το code που μου έβγαζε το DVDIdenifierPro (στη θέση ενός άλλου noname) και έτσι είδε τα RItek p16 που ήταν τα δισκάκια μου. Στη συνέχεια αντικατέστησα τα write strategies από 4χ με αυτό ενός άλλου +r ritek το οποίο έδινε μέχρι 16χ. Φλάσαρα το drive και δουλεύει ρολόι. Τα δισκάκια δουλεύουν 16χ, bitsetting dvd-rom, riplock off.

Έγραψα ένα από το δίσκο, από το ίδιο IDE με το NEC και ιδού τα αποτελέσματα:

Date : 4/7/2005 12:02:35 μμ

Model : 0-0-1-0 E:LITE-ON DVDRW LDW-811S HS0R

Disc : DVD+R , RITEKP16 [RiTEK Corporation]

Speed : Max

ECC blocks sum (PI/PIF) : 8/1

Scanned range : 0 - 2143768

Sampling count : 105904

Errors : 0

PI Max : 359

PI Average : 31,58

PI Total : 496438

PIF Max : 11

PIF Average : 0,03

PIF Total : 410

Πολύ περήφανος για το κατόρθωμά μου!!!

:D :D :D

αρχηγε pgm τι γινεται με τα λινκ για 3520?

δεν μου ανοιγουν και κατι μου λεει για το cdrfreaks

απο το σιτε το δικο τους δεν βγαζω ακρη που βρισκονται

αρχηγε τα εχεις λιωσει τα δισκακια της ομαδικης ε?

εγω να δεις , κατω απο 16 δεν τα εχω γραψει ποτε !!!

σκυλια βγηκαν , χαλαλι ακομα και το τελευταιο λεπτο που δωσαμε...

Καλησπέρα παιδιά, είμαι νέος στο φορουμ. 'Εχω ένα NEC 3520 (δε θυμάμαι αν είναι το Α ή όχι) στη μητρική του κατάσταση. Διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες εδώ αλλά ψιλοφοβάμαι να προχωρήσω χωρίς κάποια βοήθεια, αν και έχω flasarei motherboards αλλά όχι CD I DVD drives.

Μπορείτε να μου προτείνετε τρόπο για το φλασαρισμα αλλά και το πιο σταθερό και αξιόπιστο firmware που όμως δεν έχει riplock και είναι region free?

Ευχαριστώ! :)

Αρχική απάντηση από To_Ergaleio [Σήμερα, στις 20:28]

Καλησπέρα παιδιά, είμαι νέος στο φορουμ. 'Εχω ένα NEC 3520 (δε θυμάμαι αν είναι το Α ή όχι) στη μητρική του κατάσταση. Διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες εδώ αλλά ψιλοφοβάμαι να προχωρήσω χωρίς κάποια βοήθεια, αν και έχω flasarei motherboards αλλά όχι CD I DVD drives.

Μπορείτε να μου προτείνετε τρόπο για το φλασαρισμα αλλά και το πιο σταθερό και αξιόπιστο firmware που όμως δεν έχει riplock και είναι region free?

Ευχαριστώ! :)

1.Κατεβασε το Binflash

2.Κατεβασε καποιο *.bin απο την αρχικη σελιδα του θρεαντ αυτο για το συγκεκριμενο μοντελο....

3.Πατα το κουμπι ''flash''/διαλεξε το αρχειο Bin/και φλασαρετο....;) (μην φοβασε)

Κοιτα και την εικονα.....:T:

untitled17mw.th.jpg

αρχηγε δεν μπορω να κατεβασω τιποτα

παταω στο λινκ και μου λεει

"Cross site linking detected

The download system has detected a download that did not originate from CD Freaks.com. In order to prevent cross site linking, please make sure you did not start your download from a different site. If you are still unable to get the file and only see this page, try turning off your firewall when starting the download.

We will automatically redirect you to the CD Freaks homepage now. "

στο σιτε εχω ψαξει και δεν μπορω να βρω που να παω για να κατεβασω..."

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.