Jump to content

Nec 35XX Firmwares

PGM

Recommended Posts

για να σου επεσε και δευτερο προβληματικο στα καπακια μαλλον κατι λαθος θα γινεται στον υπολογιστη σου... τουλαχιστον εμενα δεν μου εχει τυχει να μου δωσουν τπτ προβληματικο μετα απο rma....πιθανοτατα να φταιει το προγραμμα που χρησιμοποιεις ή το λειτουργικο ή το εξωτερικο κουτακι...

το δοκιμασες να το βαλεις σε ide να δεις αν σου κανει τα ιδια?...για κανε μια δοκιμη...

τωρα το log file ας το δουνε αυτοι που ξερουν...εγω ειμαι ασχετος απο αυτα...

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από vaggos [Σήμερα, στις 20:45]

εχω μια απορια: η νεα εκδοση του DVD Decrypter τι αλλαζει στα nec 3500 ;

Εδω μπορεις να δεις τι αλλαγες/βελτιωσεις καθε εκδοσης

http://www.dvddecrypter.com/index.php?act=changelog

Οσο αναφορα το booktype στη καινουργια εκδοση του DVD Decrypter , μπορεις να δεις το menu κανωντας δεξι κλικ οπουδηποτε πανω στο drive id ή ανοιγωντας το βιβλιαρακι που φαινεται στην εικονα κατω δεξια....

post-45-1416071539,8225_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Skinny13 [Σήμερα, στις 20:43]

ερωτηση για οσους εχουν το 3500Α

Οταν το βαζετε να διαβασει dvd δεν κανει σαν ηλεκτρικη σκουπα...?

Οντως δεν ειναι και απο τα πιο αθορυβα .....παντως το 3520 που πηρα προσφατα ειναι αρκετα πιο αθορυβο , τουλαχιστον στα δικα μου αυτια φαινεται.

Αρχική απάντηση από Tim [Σήμερα, στις 21:31]

ξέρουμε τι διαφορές έχει το 3520 από το 3500?

Αυτο το ειδες? Ριξε και μια αναζητηση στο google και θα βρεις μπολικες σελιδες με διαφορες και τεχνικα χαρακτηριστικα !

LD V2 Beta 4 (Liggy & Dee NEC ND-3500 firmware)

Package contents

Binflash + LD V2 Beta 4 Firmware

LD V2 Beta 4 firmware BIN file for DOS, MAC and Linux users

Binflash + LD V2 Beta 4 QUIET Firmware

LD V2 Beta 4 QUIET firmware BIN file for DOS, MAC and Linux users

Full documentation (please read)

NOTES

This beta contains all the media swaps from LD V1.4 + LD V2 Beta 3

LD V2 beta4

RIPLOCK REMOVED for fast DVD ripping

LD V2 beta4 QUIET

RIPLOCK enabled for quiet DVD playback on your PC. Please note, this will only playback slow on pressed DVDs. DVD-R and +R media will still play at full drive speed. This is a feature of the STOCK NEC firmware.

Πληροφοριες

Download

Update:

1.Ο τιτλος του θρετ αλλαξε σε Nec 35XX Firmwares ετσι ωστε να προσθετουμε στο μελλον και καινουργιες εκδοσεις firmware των μοντελων 35XX.

2. Προστεθηκε η καινουργια εκδοση του NecDump η οποια υποστηριζει το Nec 3520A. (utilities section).

3. προστεθηκε η κατηγορια NEC 3520.

Αρχική απάντηση από blacK_iCe [Σήμερα, στις 12:10]

Καλημερα παιδια και εγω πηρα το NEC 2500A kai 3500 kai ta 2 δεν εγραψαν απο 100dvd μετα απο φλασ paidia oxi flas........

Τι θελει να πει εδω ο ποιητης ? :confused: Αν καταλαβα , φλασαρες με αλλο firm το drive και σου δημιουργησε προβλημα?, για δωσε περισσοτερες πληροφοριες αν θελεις να σε βοηθησουμε .....

Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 12:24]

Δεν μου παιζει Συριεεεεε:( :( :( :(

Ασε τον Συριο ησυχο και πες το προβλημα σου....ξαπλωσε αναπαυτικα και πες μας το προβλημα σου....:D

Οτι πεις εσυ Γιατρε!!

Χθες κατα τις 12 νομιζω? καπου εκει, ηταν μοιραιο να συνατησω τον Συριο στη Στουρναρη με σκοπο να μου πασαρει το εμπορευμα...λολ λολ...

Μεσα σε ολα ηταν και το Nec 3520A λεει το αυτοκολλητο πανω του...

Το βαζουμε χθες αλλα δεν παιζει στου αδερφου....θα το δοκιμασω κ σε μενα κ βλεπουμε...

Δλδ στα windows δεν το βλεπω στο My Computer κ ετσι δεν μπορω κ να γραψω!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.