Jump to content

Nec 35XX Firmwares

PGM

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Liberto μπορείς να μας πεις τον media code από τα δισκάκια? Τα firmware της Dee (LDv1 και πάει λέγοντας) γράφουν τα ΤΥ 4χ (T001) se 4x μέγιστη ταχύτητα, μερικοί όμως αναφέραν ότι βρήκαν ΤΥ 4χ με media code Τ002 που αυτός ανήκει στα 8χ με αποτέλεσμα να τα βλέπει σαν 8χ δισκάκια και να σε αφήνει να τα γράψεις σε 16χ.

Ποσό κόστιζε το κοματι?

Updated

New Fw by Liggy and Dee Version 1.4

Note

+ LD V1.4 FAST

RIPLOCK REMOVED for fast DVD ripping

+ LD V1.4 SLOW

RIPLOCK enabled for quiet DVD playback on your PC. Please note, this will only playback slow on pressed DVDs. DVD-R and +R media will still play at full drive speed. This is a feature of the STOCK NEC firmware.

Πληροφοριες σχετικα με αυτο το καινουργιο firmware μπορειτε να δειτε εδω :

http://club.cdfreaks.com/showpost.php?p=777303&postcount=444

Για να το κατεβασετε εδω : http://upload.cdfreaks.com/Dee27/LD_V1.4.zip

Ειναι zip αρχειο, μεγεθος 1.7 mb και περιεχει 2 εκδοσεις. Την fast και την slow...

Enjoy it !!!!

Αρχική απάντηση από maglaras

Liberto μπορείς να μας πεις τον media code από τα δισκάκια? Τα firmware της Dee (LDv1 και πάει λέγοντας) γράφουν τα ΤΥ 4χ (T001) se 4x μέγιστη ταχύτητα, μερικοί όμως αναφέραν ότι βρήκαν ΤΥ 4χ με media code Τ002 που αυτός ανήκει στα 8χ με αποτέλεσμα να τα βλέπει σαν 8χ δισκάκια και να σε αφήνει να τα γράψεις σε 16χ.

μου δείχνει Τ002, με αφήνει να γράψε σε 16χ όμως στην πραγματικότητα είναι 10χ (περίπου 12 μβ/s) η 16χ είναι 22 μβ/s

τα είχα πάρει πριν περίπου ένα μήνα με 45 - 50 λεπτά (δεν θυμάμαι καλά) απλά τώρα πήρα το nec (χάλασε με το που το πήρα και το έστειλα πίσω)

Ποσό κόστιζε το κοματι?

Καλά ρε παιδιά, σκοτώνεστε αν θα γράψετε σε 8x ή σε 16x; Εγώ σε 4x γράφω με το καινούριο μου NEC και είμαι πολύ ευτυχισμένος που τελειώνει το DVD σε 14 λεπτά. Ποιό είναι το πρόβλημά σας; Εμένα με ενδιαφέρει να γραφτεί σωστά το DVD και να διαβάζεται μετά άνετα από τα DVD-readers. Πώς κάνετε έτσι;

οπως λεει και η διαφημιση.........ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ.........Το να φερνει ενα φιλαρακι σπιτι μου μια ολοκαινουρια ταινια εχει διαφορα να την γραφω σε 14 λεπτα και σε 8 λεπτα..........

:giveup:

εξ αλλου αν τα πραγματα ειναι οπως τα λες γιατι εχεις τον επεξεργαστη σου στα 2230........και στα ντιφολτ του νομιζω μια χαρα δουλεια κανει.......ασε που θα ζησει και περισσοτερο......φιλικα παντα

greekfragma, εντελώς άστοχο το παράδειγμά σου με τον επεξεργαστή μου. Τον επεξεργαστή μου τον θέλω γρήγορο επειδή τον χειρίζομαι real time και θέλω να δίνει περισσότερα fps στην κάρτα γραφικών. Τα περισσότερα που μπορεί να δώσει. Το DVD το γράφεις μία φορά και μετά το διαβάζεις θεωρητικά άπειρες. ’ρα θέλεις αυτές τις άπειρες φορές να τις διαβάσεις απροβλημάτιστα. Με πιάνεις;

Αρχική απάντηση από planetman [Σήμερα, στις 21:29]

Καλά ρε παιδιά, σκοτώνεστε αν θα γράψετε σε 8x ή σε 16x; Εγώ σε 4x γράφω με το καινούριο μου NEC και είμαι πολύ ευτυχισμένος που τελειώνει το DVD σε 14 λεπτά. Ποιό είναι το πρόβλημά σας; Εμένα με ενδιαφέρει να γραφτεί σωστά το DVD και να διαβάζεται μετά άνετα από τα DVD-readers. Πώς κάνετε έτσι;

Φιλε συγνωμη αλλα δεν θα συμφωνησω μαζι σου ..... γιατι στην τελικη να μην εκμεταλλευτουμε το 100% των δυνατοτητων αυτου του drive .... Απο τη στιγμη που τα δισκακια ειναι το ιδιο ποιοτικα ειτε γραφωνται με 4 ειτε με 8 , δεν υπαρχει νομιζω λογος να μην το γραψω με 8 ....

ωραια πλανετμαν......καταλαβα για τον επεξ.......εσυ κατανοεις ομως οτι εγω και καποιοι αλλοι εδω μεσα θελουμε να γραψουμε γρηγορα μια ταινια γιατι πολυ απλα ο χρονος ειναι χρημα?????οταν θελω να φυγω ταξιδακι και ξεχναω να γραψω μεχρι τελευταια στιγμη δισκακια με μουσικη/ταινιες/ και αλλα καλουδια για να τα παρω μαζι μου δεν θελω να κανω 15λεπτα το δισκακι......3 δισκακια θελω να γραψω......20 λεπτα με τα πειραγμενα φιρμ.........45 λεπτα με τον τροπο σου........εχει μια διαφορα οταν τρεχεις να προλαβεις το αεροπλανο..........αν ακομα δεν καταλαβες την λογικη μου τι να πω............

και να σου απαντησω και στο τελευταιο σου σχολιο..........ποσες φορες θα διαβασω το δισκακι μετα την εγγραφη του?????οχι πανω απο 50.........και μη μου πεις οτι τα δισκακια δεν αντεχουν τοσο με πειραγμενο φιρμ.....ή οτι εσυ διαβαζεις το δισκακι πανω απο 200φορες.........ελεος

PGM, δεν διαφωνώ στο να εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο τις συσκευές αλλά είναι το ίδιο ποιοτικά στις δύο περιπτώσεις; Στο 16x;

Στο λέω γιατί την έχω πάθει πολλές φορές παλιότερα με εγγραφές CD.

ΥΓ: Δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται μαγεία το να γράφω DVD :happy2:

Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 21:53]

To Quikee beta 1 ειναι το standard και το 2 το extreme?

Και οι δυο μπετες που εχει βγαλει ειναι συνεχεια του 2.28 millestone .... Στα μπετα δεν εχει standard kai extreme

Αρχική απάντηση από planetman [Σήμερα, στις 21:56]

PGM, δεν διαφωνώ στο να εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο τις συσκευές αλλά είναι το ίδιο ποιοτικά στις δύο περιπτώσεις; Στο 16x;

Οσο αναφορα τα ΤΥ 4χ +R δισκακια ειτε γραφωνται με 4 ειτε με 8 ειναι το ιδιο ..... Μπορουν γραφτουν και με 12 αλλα εκει ερχεται ο παραγωντας ποιοτητα οπως λες οποτε δεν αξιζει.......Για παραπανω δεν το συζηταμε καν....... Για παραπανω ερχετια η λυση 8x +R οπου μπορουμε να γραψουμε 16 με πολυ καλη ποιοτητα !!!!

greekfragma δεν κατακρίνω με κανέναν τρόπο το ότι θέλετε να γράψετε δισκάκια σε λίγο χρόνο απλώς τυχαίνει γενικά να μην κάνω πολλές εγγραφές και δεν καταλαβαίνω την διαφορά είτε κάνει 14 είτε 5 λεπτά το δισκάκι. Δεν με απασχολεί και τόσο. Όπως είπα, προτιμώ η εγγραφή να γίνει μία και καλή σωστά. Έχω γενικά κακές εμπειρίες με παλιότερα CD. Έτσι κι αλλιώς όταν γράφεις τόσο γρήγορα, πολλές συσκευές έρχονται στα όριά τους. DVD-RW, δισκάκι DVD, ο σκληρός πρέπει να δίνει 22MB/sec που είναι πολύ κοντά στο μέγιστό του κτλ.

ΥΓ: Εγώ πάντως έβαλα το 2.18 official. Είναι αλήθεια ότι αν βάλεις πειραγμένο bios, μετά χάνεις την εγγύηση;

Αρχική απάντηση από planetman [Σήμερα, στις 22:02]

ΥΓ: Εγώ πάντως έβαλα το 2.18 official. Είναι αλήθεια ότι αν βάλεις πειραγμένο bios, μετά χάνεις την εγγύηση;

Θα την χασεις αν παθει κατι η συσκευη και εχει μεσα το πειραγμενο firmware .......... ;) ;)

εαν ξαναπερασεις το οφισιαλ ουτε γατα ουτε ζημια.και γω δεν συμφωνω με εντελως ξεσκισμα των hardware......αλλα απο την στιγμη που ειναι δοκιμασμενο και δεν πουσαρεις στο οριο τη συσκευη αλλα το δισκακι ας καει και ενα δισκακι στην τελικη......29λεπτα του ευρω η ζημια.....

Αρχική απάντηση από PGM

Θα την χασεις αν παθει κατι η συσκευη και εχει μεσα το πειραγμενο firmware .......... ;) ;)

E εαν το ψαξεις λιγο για ολα βρισκεται λυση για να περασει εγγυηση...Το φλασαρεις με αλλο μπετα και ενδιαμεσα τραβας την πριζα.....

greekfragma, δεν είναι το θέμα ότι θα καεί ένα δισκάκι αλλά το ότι έχεις υποτίθεται σιγουρέψει τα δεδομένα σου σε ένα δισκάκι και μετά δεν μπορείς να διαβάσεις από αυτό. Αυτό είναι το πρόβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.