Stratos Νοέμβριος 16, 2005 #221 Νοέμβριος 16, 2005 Συμφωνοι, αλλα τι? Απο τη στιγμη που το firmware update γινεται κανονικα και αναφερεται μετα στο discinfo,θεωρω οτι εγινε με επιτυχια. Απλα, δεν γουσταρει να ξεκλειδωσει... Τη λυση software την ξερω αλλα δεν τη θελω, προτιμω permanent λυση χωρις extra software να τρεχει χωρις λογο... Αν το εχει παντως κανεις και μπορει να το δοκιμασει,τον ευχαριστω προκαταβολικα
deadlock7 Νοέμβριος 16, 2005 #222 Νοέμβριος 16, 2005 Μηπως να πουν κι αλλοι αν εχει πετυχει στο δικο τους NEC?Ειναι πολυ περιεργο..και να σκεφτεις οτι εγω το μονο Update που εκανα ηταν με official οπως ειπα!Το προγραμμα παντως λειτουργει μια χαρα,γιατι και το nero το ιδιο μου βγαζει..ΥΓ:Με ποιο firmware ηταν απ'τη μανα του?
Saber_Rider Σεπτέμβριος 1, 2006 #224 Σεπτέμβριος 1, 2006 Γειά σας έχω το NEC 3550A και άλλες φορές διαβάζει και άλλες δεν διαβάζει κάποια DVD. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά από αντιγραφές που έκανα για πολύ ώρα με το DVD Shrink. Πρόβλημα με το ίδιο ακριβώς μοντέλο παρουσιάστηκε και σε γνωστό μου. Μήπως αντιμετοπήσατε και εσείς προβλήματα με το συγκεκριμένο κομμάτι;;;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.