Jump to content

Προβλημα με HD6850

Worldwide

Recommended Posts

Καλημερα στην παρεα. Θα ηθελα να μου δωσετε λιγο τα φωτα σας. Δεν ξερω αν ειναι προβλημα αλλα πρεπει να βρω τι θα κανω. Λοιπον εχω αγορασει μια 50" Sony για το δωματιο μου. Θελω να συνδεθει στον υπολογιστη μεσω Hdmi. Πανω στην καρτα γραφικων τωρα υπαρχει μια 17" Crt με vga καλωδιο το οποιο στην καρτα γραφικων κουμπωνει με adaptoraki Vga > Dvi. Το θεμα ποιο ειναι οτι οταν βαζω το Hdmi κλεινει η οθονη αλλα οταν το βγαλω το hdmi, επανερχεται. Στον αλλον υπολογιστη στο σπιτι εχω κουμπωμενα και στα 2 DVI 1 οθονη 1 τηλεοραση και απλα κανω εναλλαγη απο τις ιδιοτητες. Σε ευτο δεν μπορω να το κανω. Να επισημανω οτι πειραξα κατι με Eye infinity και μετα απο εκει δεν βλεπει και τις 2 οθονες ταυτοχρονα δεν θυμαμαι και τι πειραξα. Αμα κανω καθαρη εγκατασταση των Drivers θα ερθουν στα ισια τους? :D

Έγινε επεξεργασία από Worldwide

Πέρνα drivers οπως αναφέρεις και δοκίμασε πάλι, τι windows έχεις ?

Τα 7αρια εχω. Δεν ξερω τι σκαλωμα εφαγε. Στην αρχη την ειδε την τηλεοραση αλλα μετα που πειραξα κατι, σχετικο με το Eyefinity στραβωσε η δουλεια.

Oταν κάνεις detect δεν το βρίσκει ?

Σημερα που θα κρεμασω την τηλεοραση στον τοιχο θα κανω τις συνδεσεις/ρυθμισεις και θα ενημερωσω για τις αλλαγες. Στην αρχη την εβλεπε αλλα δεν ειχα εικονα στην τηλεοραση και νομιζα ειχα θεμα και εκανα διαφορες αλλαγες και πειραξα και το μενου EyeFinity, αλλα τελικα ειχε θεμα το καλωδιο HDMI και οταν το κουνησα εδωσε εικονα στην τηλεοραση. Θα ενημερωσω το βραδυ για τις εξελιξεις.