Worldwide Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2015 (edited) Καλημερα στην παρεα. Θα ηθελα να μου δωσετε λιγο τα φωτα σας. Δεν ξερω αν ειναι προβλημα αλλα πρεπει να βρω τι θα κανω. Λοιπον εχω αγορασει μια 50" Sony για το δωματιο μου. Θελω να συνδεθει στον υπολογιστη μεσω Hdmi. Πανω στην καρτα γραφικων τωρα υπαρχει μια 17" Crt με vga καλωδιο το οποιο στην καρτα γραφικων κουμπωνει με adaptoraki Vga > Dvi. Το θεμα ποιο ειναι οτι οταν βαζω το Hdmi κλεινει η οθονη αλλα οταν το βγαλω το hdmi, επανερχεται. Στον αλλον υπολογιστη στο σπιτι εχω κουμπωμενα και στα 2 DVI 1 οθονη 1 τηλεοραση και απλα κανω εναλλαγη απο τις ιδιοτητες. Σε ευτο δεν μπορω να το κανω. Να επισημανω οτι πειραξα κατι με Eye infinity και μετα απο εκει δεν βλεπει και τις 2 οθονες ταυτοχρονα δεν θυμαμαι και τι πειραξα. Αμα κανω καθαρη εγκατασταση των Drivers θα ερθουν στα ισια τους? Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 23, 2015 από Worldwide Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Ιανουάριος 23, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2015 Πέρνα drivers οπως αναφέρεις και δοκίμασε πάλι, τι windows έχεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Worldwide Ιανουάριος 23, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2015 Πέρνα drivers οπως αναφέρεις και δοκίμασε πάλι, τι windows έχεις ?Τα 7αρια εχω. Δεν ξερω τι σκαλωμα εφαγε. Στην αρχη την ειδε την τηλεοραση αλλα μετα που πειραξα κατι, σχετικο με το Eyefinity στραβωσε η δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Ιανουάριος 23, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2015 Oταν κάνεις detect δεν το βρίσκει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Worldwide Ιανουάριος 24, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2015 Oταν κάνεις detect δεν το βρίσκει ?Σημερα που θα κρεμασω την τηλεοραση στον τοιχο θα κανω τις συνδεσεις/ρυθμισεις και θα ενημερωσω για τις αλλαγες. Στην αρχη την εβλεπε αλλα δεν ειχα εικονα στην τηλεοραση και νομιζα ειχα θεμα και εκανα διαφορες αλλαγες και πειραξα και το μενου EyeFinity, αλλα τελικα ειχε θεμα το καλωδιο HDMI και οταν το κουνησα εδωσε εικονα στην τηλεοραση. Θα ενημερωσω το βραδυ για τις εξελιξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Ιανουάριος 24, 2015 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2015 OK μια χαρά είσαι τότε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Worldwide Ιανουάριος 25, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2015 OK μια χαρά είσαι τότε Ολα ενταξει εβαλα ξανα τους οδηγους και ολα μια χαρα ειναι. Σε ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts