Jump to content

Coolermaster Stacker Vs Lian Li V200

DoctorM

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

2 εξαιρετικα κουτια,κανεις δεν μπορει να πει κατι ασχημο.Αυτο ειναι σιγουρο!!Πολλα και καλα χαρακτηριστικα και τα 2 εχουν.ποιο αξιζει περισσοτερο(αποδοση τιμης,εμφανισης-σχεδιασμου,λειτουργικοτητας)??Αξιζουν να τα δωσεις τα 350 ευρο για το Lian Li φυσικα για το μοναδικο του εσωτερικο σχεδιασμο Η να αγορασεις το Stacker με 210 ευρο και με αλλα 45 αγοραζεις και το air flow που εχει???Περιμενω πολλες αποψεις για αυτα 2 εξαιρετικα κουτια :happy:

H ερωτιση είναι ψηλο άκυρη!

Το stacker δεν μπορείς να το συγκρίνεις με το 2000!!!

’λλη κατηγορία!

Το Stacker έχει 161+φπα=190!

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=Cases&cp_id=47492

To Stacker θα είχα περισότερο νόημα να το συγκρήνεις με το Lian li PC75...

Από τα δύο αν δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα πάρε το Lian li V2000!

Δες και εδώ:

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=9872

Επειδή είχα το Stacker και τώρα έχω το V2000, η διαφορά ειναι αρκετά μεγάλη. Θεωρώ τα LianLi κουτιά πάρα πολυ ποιοτικά κουτιά, με εμφανή την ποιότητα κατασκευής, έχουν σκεφτεί πολύ το πράγμα... Ο εσωτερικός σχεδιασμός του V2000 ειναι πολύ καλός, ιδανικός ισως.

Το stacker δυστυχώς ειναι σιδερένιο, ειναι πάρα πολυ βαρύ και έχει μερικά προβληματάκια που εμενα δε μου άρεσαν για ενα κουτι 200+ ευρώ. Πχ, τα μπροστινά μαύρα βγαίνουν πάρα πολυ δύσκολα, σε σημείο που να λες "Μα ειναι δυνατόν να μη βγαίνουν ?" . Επίσης, το ότι ειναι όλο ανοικτό μπροστά, σημαίνει οτι η σκόνη κάνει πάρτυ μέσα στο κουτί και ειναι αδύνατον να την περιορίσεις. Λόγω του μπροστινού, δε μειώνεται και ο θόρυβος, ειδικά αν το έχεις πάνω στο γραφείο όπως το είχα εγώ.

Ενα απο τα καλά του ειναι το cross-flow fan το οποιο πραγματικά ειναι πολύ έξυπνο και κανει πολύ καλη δουλειά στις μνήμες(φασαρίοζικο βεβαια). Γενικά μου έδωσε την εντύπωση κουτιού με αρκετό θόρυβο...

Το LianLi φαντάζομαι το είδες στο αλλο thread που είχα ανοίξει. Οι παλιές μου φωτό απο το στακερ χάθηκαν φαντάζομαι, αν θες μπορώ να τις ξαναποστάρω.

Αρχική απάντηση από Trooper

Επίσης, το ότι ειναι όλο ανοικτό μπροστά, σημαίνει οτι η σκόνη κάνει πάρτυ μέσα στο κουτί και ειναι αδύνατον να την περιορίσεις. Λόγω του μπροστινού, δε μειώνεται και ο θόρυβος, ειδικά αν το έχεις πάνω στο γραφείο όπως το είχα εγώ.

Το LianLi φαντάζομαι το είδες στο αλλο thread που είχα ανοίξει. Οι παλιές μου φωτό απο το στακερ χάθηκαν φαντάζομαι, αν θες μπορώ να τις ξαναποστάρω.

Μέσα στα μπροστηνά κλήματα έχει φύλτρα και παρόλλα αυτά περνάει τόσυ πολύ σκόνη?

Μπορείς να ποστάρεις τις φωτό από το Stacker δεν πρόλαβα να τις δω...:o

Οκ pics...

stacker1.jpg

stacker2.jpg

stacker3.jpg

stacker4.jpg

stacker5.jpg

stacker6.jpg

stacker7.jpg

Δυστυχως ναι μπαίνει πολύ σκόνη, γιατι όλο μπροστά ειναι ανοικτό. Τα φίλτρα δεν ειναι πολύ μικρά οπότε ειναι δύσκολο...

Αρχική απάντηση από FrOsT

Το Floppy που είναι?:wassat:

Παει αυτό πέθανε :upside: Δυστυχως στο στακερ η θέση του floppy σημαίνει οτι θα πρέπει να καταργηθεί ο 120άρης ανεμιστήρας μπροστά απο το bay. Ειναι το μόνο σημείο στο οποίο μπορεί να βιδωθεί το floppy και μιας και δε το χρησιμοποιώ καθόλου, το έβγαλα εκτός.

Ρε συ Trooper, το στακερ σου ειχε μεσα στα βιδακια κλπ κανενα 5 1/4 σε 3 1/2 rail για αν βιδωσεις το φλοππυ χωρις να καταργησεις το 12αρη ανεμιστηρα? Τελικα βρηκα ενα τετοιο στο ασχετο και εκανα δουλεια χωρις να βγαλω το 12αρη φαν.

Αρχική απάντηση από Trooper

Παει αυτό πέθανε :upside: Δυστυχως στο στακερ η θέση του floppy σημαίνει οτι θα πρέπει να καταργηθεί ο 120άρης ανεμιστήρας μπροστά απο το bay. Ειναι το μόνο σημείο στο οποίο μπορεί να βιδωθεί το floppy και μιας και δε το χρησιμοποιώ καθόλου, το έβγαλα εκτός.

:boxed: Είσαι σύγουρος???

Στο δικό μου stacker (το πήρα πρην 1 βδομάδα) έχει ξεχωριστά 5 1/4 σε 3 1/2 rail που βηδώνονται πάνω στο floppy και μπένει μόνο του όπως τα cdrom!!!!

Ίσως να τα πρόσθεσαν στις καινούριες παρτήδες αφού είδαν ότι είχαν παράπονα από χρήστες!:D

αυτο με τη σκονη με ανησυχησε λιγο και μαλλον δεν βλεπω να παιρνω στακερ(αν παρω δωρο χριστουγενων) , απο την αλλη το lianli ειναι πανακριβο και δεν υπαρχει περιπτωση να σκασω τοσα λεφτα ακομα και να ταχα.

Τι να σας πω ρε παιδιά, εγω το είχα πάρει απο τα πρώτα και δε μπορούσα να βρώ τιποτα για να βάλω το floppy. ισως να το προσθέσανε αργότερα. Παντως αν το είχε μέσα και δε το είδα τι να πω... Ας βάζανε καλύτερες οδηγίες...

Και το δικο μου εχει floppy κανονικα σε ειδικη διαμορφωμενη 5 1/4 αρα no problem

Trooper το ειχες ανοιχτο απο μπροστα και ετσι οπως φαινεται σε 24ωρες θα ηταν τιγκα στη σκονη.Αλλα γενικα και εμενα με ανησυχει το θεμα .

Τα φιλτρα ειναι ολα στις θεσεις τους .Ακομα κι αν η σκονη δεν μπαινει στο κουτι (που ολο και καποια ποσοτητα θα περνα) σιγουρα θα θελουν συχνα καθαρισμα τα φιλτρα γιατι θα φραζουν και θα γκριζαρουν.

Εβαλα ενα κομματι αφρολεξ λεπτο στο κατω μερος που ειναι διατριτο για να φιλτραρει τον αερα που ρουφα λογο υποπιεσης.και δεν εχω τοποθετηση fan στο πλαινο καπακι για τον ιδιο λογο

Τωρα σε σχεση με τον θορυβο,Trooper ειχες 2 12αριδες διπλα στο αυτι σου,τι περιμενες?

Το τι θεωρει ο καθεις θορυβο ειναι σχετικο.Εγω με τους δυο standart 12αριδες ( 1f+1r)

το θεωρω ανεκτα ησυχο με την φασαρια να γινεται απο την vga

O FX55 εχει 40-44κελσιου idle και το κουτι 26-28 που μου δινει την σιγουρια οτι μπορω να κοψω την ταση του μπροστα ανεμιστηρα για πιο ησυχο.

Για το Lian Li ,ειναι τετοια η ιδιομορφια του και η τιμη του που μονο οι χρηστες του μπορουν να πουν σιγουρα για αυτο

Trooper σου εστειλα μυνημα για το σχεδιο

Το Stacker δε το είχα έτσι οπως ειναι στη φωτό, ειχα βάλει κανονικά τα μπροστά πλαστικά. Σύγκρινα με το προηγούμενο κουτί που είχα, το LianLi PC60 το οποιο και αυτό το ειχα στην ιδια θέση και δεν έκανε καθόλου θόρυβο. Δεν εκαναν το θόρυβο οι 120άρηδες, το σύστημα εκανε, το οποίο δε μόνωνε καθόλου το θόρυβο λόγω του οτι ήταν τελείως ανοικτό...

To Stacker είναι ένα αξιόλογο δωρικό σιδερένιο κουτί, με τεράστιες δυνατότητες.

Τα αλουμινένια πλαϊνά τα θεωρώ ανοησία.

Εάν θέλεις ένα κουτί που θα εργαστείς επάνω του είναι μονόδρομος. Όχι μόνο γιατί τα λάθη στο σίδερο διορθώνονται, αλλά γιατί η διάταξη του αφήνει πολλά περιθώρια παρεμβάσεων.

Με λίγα λόγια το Stacker είναι το κουτί που θα διαλέξει ο μάστορας και θα διαπρέψει.

Αν θέλεις κάτι όμορφο με κορυφαία ποιότητα κατασκευής, αλλά με λίγα περιθώρια αλλαγών τότε Lian Li.

Παιδια εχω και εγω ενα στακερ, να ναι καλα ο τρουπερ!. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, το κουτι ειναι οχι απλα ποιοτικο αλλα εχει γραψει ιστορια. Χωραει τα παντα, εγω το εχω με 2 dvd drives, 3 hdd, και σε λιγο θα εχει αλλους 2 και αλλο 1 dvd+1 cdrw. Εσωτερικα εχει χωρεσει και η υδροψυξη (ασετεκ entry kit) το ψυγειο εσωτερικα μπροστα απο τον 12αρη πισινο ανεμιστηρα και εχω 44 βαθμους idle σε πεντιυμ 4 prescott 3.0ghz. Το crossflow fan και ο 8αρης ανεμιστηρας στο πανω μερος δεν χρειαστηκανε ακομη...δεν κανω οβερκλοκινγκ!!!!

Το μονο που του λειπει ειναι καπιο μονωτικο υλικο στο πλαινο μερος ..στην τρυπα...

@ Φροστ.... περισοτερη πιανει μπροστα εξωτερικα και ελαχιστη εσωτερικα...το pc μου δουλευει 24/7 εδω και 2 μηνες...ασε..το παλιο μου κουτι θα ειχε τουλαχιστον 2 δακτυλα εσωτερικα καθως δεν ειχε καθολου φιλτρα. Απο σκονη κανενα προβλημα μεχρι στιγμης.

Και το προβλημα με το φλοπι λυνεται, αν κατω απ'αυτο βαλετε εναν 80αρη φαν με την προυποθεση οτι δεν εχετε αφαιρεσει τη διατρητη μεταλλικη του προσοψη (εχει αναμονη για τις βιδες του)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.