Narayan Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2004 Παιδιά που μπορώ να βρω το φθηνότερο iPod 20GB 4ης γενιάς στην Ελλάδα; Θέλω να κάνω δώρο στη sister μου και το έχω βρει 352 +έξοδα αποστολής στο shop21.gr... πιο κάτω δεν υπάρχει πουθενά (μην μου πείτε για Applestore :sick: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 15, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 To έχει και ο Πλαίσιος στα ίδια χρήματα, γλιτώνεις τα της αποστολής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 15, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 Καλώς ήρθες Ψάχνεις μόνο για iPod; Κάτι τέτοιο πώς σου φαίνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Δεκέμβριος 15, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=4443699&Nav_Section_Id=779&Catalog_Id=1&Product_Id=233791&Merchant_Id=1&sts_cid=3με 298 ευρώ χωρίς φπα -> 351 ευρώ με φπα. Iσως το e-shop να το εχει φτηνότερα αλλά δεν μπορούσα να μπω στην σελίδα για να σου πώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narayan Δεκέμβριος 15, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις παιδιά και καλώς σας βρήκα...Επειδή είναι για δώρο ψάχνω μόνο για iPod... αν ήταν για μένα θα έπαιρνα το Zen Touch χαλαρά.Αν δεν το βρω πουθενά αλλού θα το πάρω από Πλαίσιο:toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 15, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από jogi Iσως το e-shop να το εχει φτηνότερα αλλά δεν μπορούσα να μπω στην σελίδα για να σου πώ Στο e-shop έχει μόνο το APPLE iPOD MINI (4GB) 281.00 (95751 δρχ)τελικήhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.662632 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 15, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 Παρε ενα Creative ΖΕΝ 60Gb με λιγοτερα λεφτα (288, 340 τελικη) και παρε κι ενα αυτοκολλητο iPod και κολλα το. Οταν θα παρουν χαμπαρι οτι δεν ειναι αυθεντικο, θα εχουν ηδη γλυκαθει με τα 60Gb και θα ακουσεις και "ευχαριστω"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narayan Δεκέμβριος 15, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen Παρε ενα Creative ΖΕΝ 60Gb με λιγοτερα λεφτα (288, 340 τελικη) και παρε κι ενα αυτοκολλητο iPod και κολλα το. Οταν θα παρουν χαμπαρι οτι δεν ειναι αυθεντικο, θα εχουν ηδη γλυκαθει με τα 60Gb και θα ακουσεις και "ευχαριστω"... Ναι αλλά είναι για γυναίκες... και αν βάλεις δίπλα-δίπλα ένα Civic Type-R και μία Mercedes Α-Class είναι σίγουρο πως 10 στις 10 γυναίκες θα διαλέξουν την A-Class Κι εγώ Zen έχω και το 90% του χρόνου λειτουργίας του το περνά στην τσέπη μου, οπότε μηδέν διαφορά (πλυν των +40GB ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Δεκέμβριος 16, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Και οι ανδρες Mercedes θα διάλεγαν,μη συγκρίνουμε τα σ***ά με τα αρώματα...Είναι θέμα ποιότητας το παράδειγμα με τα αυτοκίνητα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Δεκέμβριος 16, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από Gabriel [Σήμερα, στις 01:04] Και οι ανδρες Mercedes θα διάλεγαν,μη συγκρίνουμε τα σ***ά με τα αρώματα...Είναι θέμα ποιότητας το παράδειγμα με τα αυτοκίνητα... Έλεος!!! Θα μου έλεγαν διάλεξε περίπτερο ή Type-R και θα έπαιρνα το περίπτερο? Όχι εγώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narayan Δεκέμβριος 17, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από Gabriel Και οι ανδρες Mercedes θα διάλεγαν,μη συγκρίνουμε τα σ***ά με τα αρώματα... Είναι θέμα ποιότητας το παράδειγμα με τα αυτοκίνητα... δηλαδή εσύ θα έπερνες Α-Class επειδή δε γουστάρεις Γιαπωνέζικο; Για αυτή τη Μερσέντα μιλάμε btw: Τελικά πήρα δύο iPod Mini από e-shop, δεν νομίζω να εκτιμήσουν το γεγονός ότι το 20GB είναι ακριβότερο καθότι είναι τριπλάσιο σε όγκο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Δεκέμβριος 20, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Πάντως A-Class και γενικά Mercedes με 1 εξαίρεση (SL-55) δεν έπαιρνα με τίποτα Γουστάρω γιαπονες, και Γερμανούς απλά τα "μερσεδικα" ΔΕΝ είναι αυτοκίνητα για τον οδηγό, είναι για τον μπαμπά μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Δεκέμβριος 21, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 ... τα "μερσεδικα" ΔΕΝ είναι αυτοκίνητα για τον οδηγό, είναι για τον μπαμπά μου Εκει που ησουν ειμουνα και κει που ειμαι θασαι... Δεν γινεται συγκριση μεταξυ τον δυο αυτων αυτοκινητων(civic - a class), ουτε στην ιδια τιμη ειναι ουτε στο ιδιο target group ανηκουν. However, :OT: :OT: :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Δεκέμβριος 21, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από vdeseris [17-12-2004 01:38] Έλεος!!! Θα μου έλεγαν διάλεξε περίπτερο ή Type-R και θα έπαιρνα το περίπτερο? Όχι εγώ! Έχω μια ιδιαίτερη αντιπάθεια πρός τα γιαπωνέζικα και το βλέπω υποκειμενικά :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.