Cipioner Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2015 Γνωριζει καποιος που (κατα προτιμηση), εχει Q εαν οντως ισχυει χρεωση ανα δευτερολεπτο, οχι προς Q, αλλα προς ολα τα αλλα δικτυα, και ποσα ευρω πρεπει να βαζεις το μηνα ελαχιστα, για να ισχυει το συγκεκριμενο τιμολογιο? γιατι η cosmote, με ελαχιστη χρεωση 3 λεπτα, μας εχει αλλαξει τα φωτα.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιανουάριος 18, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2015 εγω φιλε μου βαζω το πακετο των 80' με 2 € και χρεωση ανα δευτερολεπτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Ιανουάριος 18, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2015 Προς ολα τα δικτυα ισχυει η χρεωση ανα δευτερολεπτο? η μονο προς την Q Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιανουάριος 18, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2015 προς ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Ιανουάριος 19, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2015 Καπου διαβασα οτι σου δινουνε 60 λεπτα προς ολα τα δικτυα + 20, αμα κανεις ανανεωση online, ισχυει αυτο, η παιρνεις κατευθειαν 80 λεπτα?Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιανουάριος 19, 2015 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2015 60 λεπτα προς ολα τα δικτυα + 20, αμα κανεις ανανεωση onlin αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Ιανουάριος 26, 2015 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2015 Παιδιά πολύ καλή η Q. η καλύτερη επιλογή σε σχέση με τις ψευτοσυνδέσεις των 20-30 ευρώ... Υπάρχει και δωρεάν συσκευή (μια φορά το χρόνο) ! Τι καλύτερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιανουάριος 27, 2015 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2015 με καθε 10ρικο που βαζεις online (paypal πχ) στην καρταεχεις απευθειας 1000mb και 1000λεπτα προς Wind/Q για ενα μηνααπο αυτα τα 10 τραβας οnline ή μεσω του app 3€ και εχεις 100λεπτα προς ολουςή 4,4€ για 160 λεπτα προς ολους ολα με χρεωση ανα δευτερολεπτο στην πραξη με νορμαλ χρηση με ενα 10ρικο καθαριζεις για 2μηνοεαν δε βαλουν 2-3 ατομα της ιδιας οικογενειας, ζευγαρι κτλτο κερδος σε σχεση με οικονομικου παγιου προγραμματα ειναι θεαματικοοσο αφορα το σημα δεν εχω αντιμετωπισει καποιο σοβαρο προβλημα μεχρι στιγμης,υπαρχουν σημεια που εχω σημα ενω δεν εχει Voda/Cosmo και αντιστροφα φυσικα...η Q παιζει με roaming μεσω της WIND oποτε θα εχεις και αντιστοιχη σημανση στο κινητοκαι απλα οι προτεινομενες ρυθμισεις για 3G στο site τους δεν παιζουν σε ολα τα κινητα, θελει λιγο ψαξιμο στο σεταρισμα των APNs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Widex Ιανουάριος 27, 2015 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2015 Και επίσης έχετε υπόψιν (Q & WhatsApp) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iTechBlogGr Μάρτιος 1, 2015 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2015 εγώ έχω φοιτητικό whats up και με 10 ευρώ κάθε μήνα παίρνω κάθε πρώτη του μήνα δώρο 600 λεπτά προς whats up και 600mb για ένα μήνακαι βάζω και 1000 προς όλους αν χρειαστεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Μάρτιος 1, 2015 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2015 εγώ έχω φοιτητικό whats up και με 10 ευρώ κάθε μήνα παίρνω κάθε πρώτη του μήνα δώρο 600 λεπτά προς whats up και 600mb για ένα μήνα και βάζω και 1000 προς όλους αν χρειαστεί! δεν έχει νόημα να συγκρίνεις ειδικές προσφορές. Και εγώ μέσω φοιτητικού () έχω αυτά χωρίς ανανέωση και με 4ευρώ ακόμα: 1000 λεπτά προς όλους και άλλα 200mb. (vodafone) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts