Jump to content

Προτείνετε κουτί για τον αδερφό μου...

Makis Hourdakis

Recommended Posts

Κοίτα, του τη σπάνε γενικώς οι βίδες. Οι δίσκοι ειδικά θέλει να είναι συρταρωτοί επειδή κάνει και εκπομπή στο ραδιοφωνικό σταθμό του Πολυτεχνείου και μεταφέρει συνεχώς δυο δίσκους. Του πρότεινα να πάρει ένα εξωτερικό κουτί αλλά δεν θέλει...

To CoolerMaster που είχα δεί ήταν το Centrunion 5 που έχει 95 χωρίς Φάπα από την Checkmate και χωρίς φυσικά τα μεταφορικά μιας και είμαι Ηράκλειο. Το τροφοδοτικό του τι λέει;

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

To CoolerMaster που είχα δεί ήταν το Centrunion 5 που έχει 95 χωρίς Φάπα από την Checkmate και χωρίς φυσικά τα μεταφορικά μιας και είμαι Ηράκλειο. Το τροφοδοτικό του τι λέει;

Μακη βρηκα τελικα απο την Chieftec τα specs του κουτιου του Πλαισιου και πιστευω οτι στα ιδια λεφτα ΔΕΝ προκειται να βρεις κατι αντιστοιχο.

LINK

Επισης να αναφερω οτι το συγκεκριμενο κουτι ειναι αρκετα πιο φαρδυ απ'οτι τα κλασικα Chieftec, Antec κτλ δηλαδη .

Διαστασεις Antec Plus View 1000AMG 473x205x522 mm

Διαστασεις Chieftec BX Series 540x205x522 mm

Είναι όντως μεγάλο... Ωστόσο απ'ότι βλέπω έχει πάρα πολλές εργονομίες. Βασικά τα ύξερα αυτά τα κόλπα αλλά νόμιζα οτι ήταν στη σειρά CX. Τέσπα θα του προτείνω όταν έρθει το Chieftec, και το Cooler Master και βλέπουμε. Ωστόσο προτείνετε και άλλα άμα έχετε κατά νου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.