Jump to content

Προτείνετε κουτί για τον αδερφό μου...

Makis Hourdakis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ο αδερφός μου (φοιτητής στο Η.Μ.Μ.Η/Υ στα Χανιά έχει ένα noname tower και σκέφτεται να αλλάξει σε κάτι πιο βολικό και εργονομικό. Θα 'θελα λοιπόν όποιος έχει όρεξη να μου προτείνει ένα κουτί που:

1. Να είναι ποιοτικό, Δεν είναι ανάγκη να είναι αλουμηνένιο απλά να έχει μια σχετικά καλλή ποιότητα.

2. Να είναι midi tower ωστε να μεταφέρεται εύκολα Χανιά-Ηράκλειο

3. Να έχει screwless χαρακτήρα. Ο αδερφός μου μισεί τις βίδες και άμα δείτε μόνο τη mobo έχει βιδώσει καλά και γύρω γύρω μερικές βίδες. Ξέρετε δυο σε κάθε δίσκο και drive και στις κάρτες μόνο μία στην κάρτα γραφικών.

4. Να μην είναι ακριβό. Γύρω στα 70 πιστεύω είναι καλά. Αν έχει και τροφοδοτικό μέχρι 100 περίπου.

5. Δεν είναι ανάγκη να έχει τζάμια ή να σηκώνει Modding. Δεν τον ενδιαφέρει το Modding.

6. Να παίρνει τουλάχιστον 4 δίσκους και ένα floppy (δηλαδή 5 3.5" φατνία)

7.Ανεμιστήρια δεν είναι ανάγκη να παίρνει πολλά. Έναν Athlon 2000+ έχει και μια Ti4200 οπότε και τα δυο υπεραρκετά είναι.

Αυτά. Όποιος έχει όρεξη ας απαντήσει. Ούτε βιάζομαι ούτε ξέρω αν τελικά θα τα δώσει για κουτί.

Αρχική απάντηση από RootX

Αυτό με κλειστά μάτια... το έστησα πρόσφατα και αξίζει τα χρήματα του με το παραπάνω.

To αυτό. Είναι φοβερό κουτί για τα χρήματα που ζητάει.

συμφωνώ

μαζί με ένα φθηνό τροφοδοτικό της Pegasus (φασόν Herolchi) στα 20-25 Ευρώ για 350-400 έχεις ένα πολύ ποιοτικό αποτέλεσμα με super τιμή / απόδοση

Ναι ρε παιδιά δε λέω, ωραίο το κουτί. Το είχα δεί το thread αλλά καλύπτει όλα τα κριτήρια που θέτω παραπάνω; Ειδικά αυτό για το screwless χαρακτήρα με ενδιαφέρει πολύ.

Σίγουρα; Γιατί απ'ότι βλέπω σε κάποιες φωτογραφίες στο thread "δείξτε το κουτί σας" βλέπω οτι χρησιμοποιεί κανονικά βίδες. Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός αλλά θέλω π.χ. οι κάρτες να κουμπώνουν με κλιψάκια και οι δίκοι να μπαινοβγαίνουν συρταρωτοί. Sorry αν σ'έπρηξα αλλά είναι το μόνο που θέλω αυτή τη στιγμή να επιβεβαιώσω. Όλα τ'άλλα του είναι ωραία!

Τώρα που έκανες την ανάλυση, όχι, δεν προσφέρει αυτά που ψάχνεις.

Από την άλλη, δεν γνωρίζω και κάποιο κουτί που να δίνει αυτά που ψάχνεις.

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Σίγουρα; Γιατί απ'ότι βλέπω σε κάποιες φωτογραφίες στο thread "δείξτε το κουτί σας" βλέπω οτι χρησιμοποιεί κανονικά βίδες. Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός αλλά θέλω π.χ. οι κάρτες να κουμπώνουν με κλιψάκια και οι δίκοι να μπαινοβγαίνουν συρταρωτοί. Sorry αν σ'έπρηξα αλλά είναι το μόνο που θέλω αυτή τη στιγμή να επιβεβαιώσω. Όλα τ'άλλα του είναι ωραία!

Με 50-70 ευρώ δεν νωμίζω να βρείς κάτι τέτοιο...

Εγώ βασικά είχα βρεί ένα coller master που έκανε σε όλα εκτώς απ'την τιμή. Κλασικά, όντας CoolerMaster είναι παράλογα ακριβό.

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Είπαμε midi! Το stacker είναι πιο μεγάλο κι από full!

Ξεχάστηκα.:wall:

................

Από την άλλη, δεν γνωρίζω και κάποιο κουτί που να δίνει αυτά που ψάχνεις.

Ριξε μια ματια σε αυτο

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=15&Nav_Section_Id=15&Catalog_Id=1&Product_Id=225997&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Aν είναι screwless στον βαθμό που το θέλει ο Μάκης, πάω πάσο, δεν ξέρω αν αυτό είναι όπως το θέλει.

Aν είναι screwless στον βαθμό που το θέλει ο Μάκης, πάω πάσο, δεν ξέρω αν αυτό είναι όπως το θέλει.

Αν θυμαμαι καλα που το ειδα απο κοντα οντως οι καρτες κουμπωνουν με ενα μεγαλο κλιπ, και οι δισκοι ειναι συρταρωτοι και "κοιτανε" προς το πλαινο του κουτιου. Για τα υπολοιπα δεν γνωριζω.

Μια βολτα απο ενα Πλαισιο ισως βοηθησει. Το καλο ειναι οτι δεν σου "χωνουν" μαζι στη τιμη και νταβατζιδικο PSU.

το 6Α19 ειναι καλυτερο απο το τσηφτεκ, πηγα να παρω ενα αλλα δεν μου φανηκε καλυτερο απο το 6Α19 που εχω ηδη.

Ναι αλλά το Herolchi έχει βίδες ενώ το Chieftec τουλάχιστον έχει κάποια κόλπα. Μου φτάνουνε πιστεύω αν είναι έτσι όπως τα λέει ο jax7480. Το μόνο που δεν ξέρω αν θα του αρέσει είναι το μέγεθος. Εγώ προσωπικά θα το 'παιρνα στη θέση του αλλά δεν ξέρω αυτόν αν τον βολεύει. Chieftec έχω ένα λόγο παραπάνω να πάρω επειδή έχω δύο και έχω στήσει άλλο ένα (όλα της σειράς Dragon) και είμαι υπερευχαριστημένος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.