Papakitou Ιανουάριος 18, 2015 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2015 (edited) Βαζω χ45 για 4.5ghzεβαλα 1.2vload line extreme το προβλημα ειναι οτι ενω idle ειμαι περιπου 35 βαθμους, με το που παταω το prime καρφωνεται στους 85-90Και με το που το σταματησω πεφτει στιγμιαια, πως γινεται αυτο;Διαβαζει λαθος θερμοκρασια ;ακομα και η ψυκτρα να μην κουμπωσε σωστα ειναι πολυ αποτομες οι αλλαγες.Θερμοκρασια βλεπω με το cpuid hwmonitor edit με blend test δεν παει πανω απο 72c Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 18, 2015 από Papakitou Link to comment Share on other sites More sharing options...
ifganas Ιανουάριος 18, 2015 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2015 (edited) Βαζω χ45 για 4.5ghz εβαλα 1.2v load line extreme το προβλημα ειναι οτι ενω idle ειμαι περιπου 35 βαθμους, με το που παταω το prime καρφωνεται στους 85-90 Και με το που το σταματησω πεφτει στιγμιαια, πως γινεται αυτο; Διαβαζει λαθος θερμοκρασια ; ακομα και η ψυκτρα να μην κουμπωσε σωστα ειναι πολυ αποτομες οι αλλαγες. Θερμοκρασια βλεπω με το cpuid hwmonitor edit με blend test δεν παει πανω απο 72c Έχω την ίδια μητρική κ επεξεργαστή. Τον έχω λιώσει στις δοκιμές για oc κ το μόνο που διαπίστωσα είναι ότι μέχρι 45 κ 1.275v δουλεύει καλά τουλάχιστον ο δικός μου. Overclock έχω κάνει με το πρόγραμμα της asus κ τον πάει μέχρι 45. Έχω βέβαια υδρόψυξη. Θερμοκρασίες μέχρι 55-58 στο 100% Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 18, 2015 από ifganas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιανουάριος 18, 2015 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2015 μονο το multiplier και το ρευμα εχεις πειραξει απο το bios? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ifganas Ιανουάριος 18, 2015 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2015 μονο το multiplier και το ρευμα εχεις πειραξει απο το bios?Το κανει αυτόματα το προγραμμα της asus http://www.asus.com/Motherboards/Z97A/HelpDesk_Download/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιανουάριος 18, 2015 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2015 Δεν μπλεκω με προγραμματα, προτιμω τον παραδοσιακο τροπο και πιο ασφαλες του bios φιλε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ifganas Ιανουάριος 18, 2015 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2015 Δεν μπλεκω με προγραμματα, προτιμω τον παραδοσιακο τροπο και πιο ασφαλες του bios φιλε.. Όπως νομίζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Ιανουάριος 18, 2015 Author #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2015 Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Κατέληξα στον 4690k + τον Samsung 850pro 256 Gb + το κουτάκι NZXT Source 340. Έγινε μια συνολική υπέρβαση των 120€ αλλά YOLO ρε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Ιανουάριος 18, 2015 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2015 τον Samsung 850pro 256 Gb Σ αυτόν πάλι πώς κατέληξες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Ιανουάριος 19, 2015 Author #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2015 Έψαχνα και για δίσκο γιατι ο intel που έχω θα πάει στην αδερφή μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Ιανουάριος 19, 2015 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2015 (edited) Βαζω χ45 για 4.5ghz εβαλα 1.2v load line extreme το προβλημα ειναι οτι ενω idle ειμαι περιπου 35 βαθμους, με το που παταω το prime καρφωνεται στους 85-90 Και με το που το σταματησω πεφτει στιγμιαια, πως γινεται αυτο; Διαβαζει λαθος θερμοκρασια ; ακομα και η ψυκτρα να μην κουμπωσε σωστα ειναι πολυ αποτομες οι αλλαγες. Θερμοκρασια βλεπω με το cpuid hwmonitor edit με blend test δεν παει πανω απο 72c Ξέχνα τους κρύους amd τώρα για να δείς καλές θερμοκρασίες θες καλό νερό, αν θες να παίξεις με καλο οverclock και καλές θερμοκρασίες είναι η μόνη λύση και οταν λέμε καλές εννοώ κάνα 69αρι σε Prime Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 19, 2015 από SkaL- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιανουάριος 19, 2015 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2015 Μαμα ειμαι ετσι.. εννοω ολα auto απο το bios.με την ψυκτρα της υπογραφης, θεωρειται καλη ξερω γω http://prntscr.com/5ugmbt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts