cabdik Ιανουάριος 28, 2015 #61 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2015 (edited) thanks.. τουλαχιστον να ξερω αν ειναι για τα μπαζα ή οχι....!! EDIT: τελικα παρηγγειλα το EINHELL, και βλεπουμε...!! πιστευω να ειμαι ΟΚ..!! Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 28, 2015 από cabdik Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιανουάριος 29, 2015 #62 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2015 (edited) καλως μας ηρθε....!!!! (σφαιρα ηρθε, παρεπιπτοντως....!!) Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 29, 2015 από cabdik 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιανουάριος 29, 2015 #63 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2015 Άντε καλοδούλευτο! Αναμένουμε εντυπώσεις ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Απρίλιος 30, 2015 #64 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2015 παιδια επανερχομαστε, ψαχνοντας ανεμιστηρια για το κουτι..! μπροστα θα μπει ενα slim RAIJINTEK 12χ13. πισω ομως μπαινει μονο 8αρι. αλλα επειδη ψαχνουμε καποιο με κοκκινο πλαισιο και λευκο ανεμιστηρα, και δεν ειδα πουθενα, μηπως εχει δει καποιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Απρίλιος 30, 2015 #65 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2015 (edited) Αυτό μπορεί να σου κάνει, το μεταλλικό πλαίσιο που έχει γύρω από το fan βγαίνει και μπορείς να το βάψεις http://www.enermax.co.uk/cluster/ ** πάτα στο spoiler για να δεις αυτό που σου λέω **τον συγκεκριμένο λευκό σε 80mm που σου έβαλα στο link δεν το βρήκα κάπου, αλλά έχει σε μαύρο με κόκκινο fan http://www.skroutz.gr/c/674/case-fans.html?keyphrase=enermax&order_dir=asc&page=1 Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 30, 2015 από idonthave Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Απρίλιος 30, 2015 Author #66 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2015 Για μπροστα ειπαμε θα μπει ο raijintek για πισω παράγγειλα αυτον με 3€ και θα γινει μοντα.....όπου μαύρο κοκκινο. και να χαλασει θα παρουμε αλλο.... http://www.skroutz.gr/s/4368281/Arctic-Cooling-Arctic-F8-80mm.html update cooming soon.... και τα μυαλά στα καγκελα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Απρίλιος 30, 2015 #67 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2015 Δεν σε παίρνει να κάνεις τρύπα στο κουτί για 120ρη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Απρίλιος 30, 2015 Author #68 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2015 (edited) Όχι γιατί είναι στενό το κουτί και ακριβώς δίπλα παει το τροφοδοτικό. -------------------------------------------------------------------------------------------- συνεχίζω εδώ για να μην κάνω διπλό πόστ. εργοτάξιο το μπαλκόνι και ξεκινάμε......... Υ.Γ. τα σκουπίδια τα πέταξα Έγινε επεξεργασία Μάϊος 3, 2015 από ennia Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Μάϊος 5, 2015 Author #69 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2015 (edited) το πειραματόζωο έφτασε.... αυτο εδω το σημείο πως θα το καλύψω με χαρτοταινία ώστε να μην περάσει μπογιά μέσα? Έγινε επεξεργασία Μάϊος 5, 2015 από ennia Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 6, 2015 #70 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2015 ξεκόλλησε τα καλώδια και περασε μία χαρτοταινία εκεί 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Μάϊος 6, 2015 #71 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2015 Αν δεν το έχεις με τα κολλητήρια, κάνε ένα μικρό χάρτινο χωνάκι πέρνα το καλώδιο από μέσα και κάλυψε με τον κώνο του το άνοιγμα που φαίνεται η πλακέτα! Αλλά πέρα από αυτά αν δεν σκοπεύεις να το κολυμπήσεις στην μπογιά, ένα απλό ψέκασμα υπό την κατάλληλη γωνία δεν θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα , μπορεί να βαφτεί λίγο η πλακέτα , αλλά αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα. Και πολύ να βαφτεί δηλαδή, δεν έχει πρόβλημα, περί αυτού, μάρτυς μου η από πάνω , η οποία όμως είχε ελέγξει το σπρέι για ενδεχόμενη αγωγιμότητα ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Μάϊος 6, 2015 Author #72 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2015 ξεκόλλησε τα καλώδια και περασε μία χαρτοταινία εκεί Αν δεν το έχεις με τα κολλητήρια, κάνε ένα μικρό χάρτινο χωνάκι πέρνα το καλώδιο από μέσα και κάλυψε με τον κώνο του το άνοιγμα που φαίνεται η πλακέτα! Αλλά πέρα από αυτά αν δεν σκοπεύεις να το κολυμπήσεις στην μπογιά, ένα απλό ψέκασμα υπό την κατάλληλη γωνία δεν θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα , μπορεί να βαφτεί λίγο η πλακέτα , αλλά αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα. Και πολύ να βαφτεί δηλαδή, δεν έχει πρόβλημα, περί αυτού, μάρτυς μου η από πάνω , η οποία όμως είχε ελέγξει το σπρέι για ενδεχόμενη αγωγιμότητα ! Δεν ειμαι τόσο προχο ώστε να ββγάλω καλώδια και να τα κολλήσω πάλι μμετά. Οπότε η κάνω αυτό με το χωνακι. Ή θα το βαλω λίγη σιλικόνη. Δεν νομίζω να έχω κάνα θεμα?. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Μάϊος 6, 2015 #73 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2015 Όχι ! Απλά όταν βάφεις την επίμαχη περιοχή που φαίνεται η πλακέτα, να έχει το πλαίσιο λίγο γερτό με το άνοιγμα της πλακέτας στο χαμηλότερο σημείο, έτσι ώστε ακόμα και αν σου κάτσει κάποια σταγόνα χρώμα πάνω στην πλακέτα να μην μπορεί να πάει πρός το κέντρο της. Εκεί που πρέπει να δώσεςι ιδιαίτερη προσοχή είναι στο να σφραγίσεις με ταινία καλά την υποδοχή του άξονα του ανεμιστήρα, γιατί εκεί δεν θέλεις να παει ούτε κάν η άχνη από το χρώμα! Καλή συνέχεια!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Μάϊος 6, 2015 #74 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2015 αυτο βλεπω να το βαφω εγω.... μαλλον...!!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 6, 2015 #75 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2015 ^^^έλιωσα btw πάρτε κόκκινο ματ ε; Μη βγει κανένα γυαλιστερό Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Μάϊος 6, 2015 Author #76 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2015 Αν είναι γυαλιστερό Ποια η διαφορά? Δεν έχω ματ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 6, 2015 #77 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2015 Δε βάφεις πρώτα ένα κομμάτι πλαστικό να δεις το γυαλιστερό; Προσωπικά δε μου αρέσει + ότι ο raijintek είναι κόκκινο ματ. Βέβαια εσένα μπορεί να σου κάνει κλικ οπότε πάσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Μάϊος 6, 2015 Author #78 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2015 Έχω βαψει και δεν είναι πολύ γυαλιστερό. Θα του πατήσω μια με αυτό και βλεπόυμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Μάϊος 6, 2015 Author #79 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2015 ΠροβλημαΣε κάποιες μεριες είχαμε σημαδεψει με ανεξίτηλο μμαρκαδόρο για να κόψουμε ή να βάλουμε χαρτοταινια. Εκεί δεν το καλύπτει η μμπογιά μετά από 4 χέρια. Τι κανουμε τώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Μάϊος 6, 2015 #80 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2015 Βάψατε πάνω από το μαρκαδόρο χωρίς να τον καθαρίσετε? Αν ναι .... τη βάψατε! Προφανώς το διαλυτικό του σπρέι αντιδρά με τον μαρκαδόρο. Δοκίμασε με ένα πολύ ψιλό ντουκόχαρτο (πιο μεγάλο νούμερο από το 1000), να καθαρίσεις τοπικά μπογιά και μαρκαδόρο στο επίμαχο σημείο, και μετά καλό καθάρισμα και βαψιμο. Προσοχή απαλά και μην επιμείνεις πολύ στο ίδιο σημείο, είναι προτιμότερο να βάψεις μια λίγο μεγαλύτερη επιφάνεια , παρά να κάνεις λακούβα ! παίζει να δουλέψει και το εξής : Αφήνεις την μπογια να τραβήξει καλά και ξαναβάφεις μια άχνα σπρέι και μετά καλό τράβηγμα και επανάληψη της άχνας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts