Founes Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2004 Για μένα είναι οι καλύτερες cdοθήκες με πολύ καλο σχεδιασμό και πάρα πολυ καλή τιμή είδα κάπου σε ενα SEVEN μια 312cd περίπου 30. Έχω είδη 2 200αρες και σκέφτομαι να κάνω ενα μικρό lifting... ΥΓ. Μήπως έχει πάρει το μάτι σας κανένα δικτυακό κατάστημα που να διαθέτει τέτοιες θήκες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTIPE Δεκέμβριος 16, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 http://www.dvg.gr/sleeves.htmlΤο μαγαζί αυτό είναι στο Πέραμα αλλά αν τους πάρεις τηλέφωνο νομίζω σου στέλνουν και ταχυδρομικώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeeper Οκτώβριος 7, 2009 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 Έχουν εξαφανιστεί γενικά οι θήκες CD DVD . Δεν βρίσκω εύκολα και λέω να κάνω μια τακτοποίηση στο χυμαδιό του χώρου μου:drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Οκτώβριος 7, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Οκτώβριος 7, 2009 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 WTF σήμερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeeper Οκτώβριος 21, 2009 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2009 αχχααχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeeper Δεκέμβριος 16, 2010 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2010 Ψαχνοντας θηκες επιπλα για τα cd dvd για να μπει μια τάξη τα χριστούγεννα βρήκα μόνο εδώ.....Έπιπλα CD - DVDαντε και κανα ικεα για πιο προχειρη λύση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.