gousias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2015 Υπάρχει κάποιο ups που να είναι ταυτόχρονα και σταθεροποιητής τάσης και προστασία απο υπέρταση κλπ; Δυνατότητα για χρήση μέσω iOS, MacOSx, αποστολή email για ειδοποιήσεις σε τυχόν προβλήματα δικτύου ρεύματος; Θέλω να βάλω συναγερμό καταγραφικό με κάμερες και πολυμηχάνημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 28, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2015 ψαχνεις για ονλαιν γιου-πι-ες λοιπον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gousias Μάρτιος 14, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2015 Ναι σωστά. Αν έχεις κάποια πρόταση υπόψη θα με βοηθούσες, ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Mil Μάρτιος 14, 2015 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2015 ...για μένα... ή APC είναι μονόδρομος και "τεφαρίκι".Από εκεί και πέρα:Δές την... "τσέπη σου" και την διάρκεια που θέλεις να σου κρατήσει σύμφωνα πάντα με τα φορτία που θα του βάλεις πάνω...Απλά πράγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gousias Μάρτιος 14, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2015 Σωστά, απλώς έψαχνα τα χαρακτηριστικά αυτά που ανέφερα στην αρχή αλλά δεν βρίσκω κάτι. Δηλαδή να έχει απομακρυσμένη πρόσβαση και ενημέρωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Μάρτιος 15, 2015 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2015 υπολόγισε 700άρικο και άνω με τέτοιες προδιαγραφές (π.χ. eaton 9130 1000VA + network card). Έχω το Eaton Pulsar M 2200VA και καρφιτσωμένο πάνω τον Server με usb όλο το 24ωρο οπότε το ελέγχω από εκεί το status. Μου έχει βγάλει 7ετία τώρα, μόνο μπαταρίες άλλαξα και ένα cpu board που κάηκε φέτος. Ο αδερφός μου έχει αλλάξει 5-6 ups Και έχει δώσει περισσότερα από εμένα τώρα έχει ένα APC (επιτέλους αξιώθηκε να πάρει κάτι νορμάλ). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts