nina421 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2015 Καλησπέρα! Μια βοηθεια παρακαλω, παιδια. Στα καλα καθουμενα σημερα το πρωι το ασυρματο ποντικι μου παγωσε. Βρε αλλαγη μπαταριων, βρε επανεκκινηση, βρε το ενα βρε το άλλο, τελικά για καποιο λογο τα Windows αποφασισαν να μην το βλεπουν. Δεν βρισκουν, λενε, τον οδηγο/driver. Δεν εβλεπε ουτε και ενα Logitec ποντικι που ειχα σε άλλο υπολογιστη. Laser 2.4G Wireless Mouse (HID) Trust #17233 Windows 8.1 Ολοκαινουργιο λαπτοπ, ASUS, αγορασμενο τον Οκτωβριο. Η trust δεν δινει οδηγους, ειναι υποτιθεται ενσωματωμενοι στα Windows. Στο δε σερβις του λαπτοπ που πηρα, μου ειπανε να κανω ειδικη επανεκκινηση του υπολογιστη, αλλά αν την κάνω, χάνω προγράμματα από τη μαμά Asus. Αυτοματα τα windows λενε οτι δεν μπορουν να βρουν οδηγο. Βρηκα στο Ιντερνετ οδηγους, αλλά... ποια ασχετη ιστοσελιδα να εμπιστευτω? Τι να κανω? Σας ευχαριστω εκ των προτέρων για τη βοήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Ιανουάριος 14, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2015 Σε διαφορετική θύρα usb δοκίμασες?Κάνε ενα τσεκάρισμα στο windows update μήπως υπάρχει κάτι να κατεβάσεις από εκεί.Για ποια έκδοση win μιλάμε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nina421 Ιανουάριος 15, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2015 Να ναι καλά η αψογη τεχνική υποστήριξη της μαμας Asus και λυθηκε το προβλημα. Εγινε επανεγκατάσταση βεβαια των Windows, λιγο μπελάς, αλλά ολα καλά τωρα. Συμφωνα με τους τεχνικούς εφταιγε καποια αυτοματη ενημερωση της Microsoft που μπλοκαρε τον οδηγο. Συμβουλη τους να μην εγκαθιστω αβέρτα ο,τι ενημερωση μου δινεται και να αποφευγω γενικα τις ενημερωσεις υλικου του υπολογιστη, εκτος αν ερθει email/οδηγος απο την ιδια την Asus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts