Jump to content

update error code 13EC net framework

Recommended Posts

καλημερα παιδια! οπως καθε πρωι ετσι κ σημερα το windows update εκανε αναζητηση για ενημερωσεις κ εγκατεστησε μερικες! παρουσιαστηκε ενα προβλημα ομως σημερα με το net.framework 4.5.2 wind7x64 (kb2901983) κατα την εγκατασταση του με code 13EC. τι γινεται; εχει κανιες ιδιο προβλημα;

να πω οτι εχω win7x64 greek κ ο ελευθερος χωρος στον C ειναι περιπου 1-2gb. το αναφερω γιατι μετα απο μια συντομη αναζητηση ειδα οτι παιζει ρολο!

καμια βοηθεια λοιπον; :unsure:

Δοκίμασε να το εγκαταστήσεις εκτός του windows update

https://support.microsoft.com/kb/2901983

Ίσως εκεί να είναι πιο "αναλυτικό" το error. Αν το πρόβλημα είναι όντως ο ελεύθερος χώρος στον δίσκο τότε κάνε ένα Disk cleanup μέσα από τα properties του δίσκου.

Δοκίμασε να το εγκαταστήσεις εκτός του windows update

https://support.microsoft.com/kb/2901983

Ίσως εκεί να είναι πιο "αναλυτικό" το error. Αν το πρόβλημα είναι όντως ο ελεύθερος χώρος στον δίσκο τότε κάνε ένα Disk cleanup μέσα από τα properties του δίσκου.

εχω ενα θεμα με το σκληρο δισκο! ειναι χωρισμενος σε C:200gb και E:730gb. ο C τωρα π.χ μπορει να λεει οτι εχει 1gb ελευθερου χρονου ενω μετα απο 10 λεπτα να λεει οτι εχει 3gb. απο την αλλη ο Ε δε το εχει κανει ποτε αν κ εχω κ εκει αρχεια. τελικα μετα απο πολυ ωρα εγινε η εγκατασταση κανονικα απο τα windows update. ολα οκ. το disk clean up μεσα απο τα properties του δισκου που λες μπορεις να μου πεις ακριβως τα βηματα γιατι δε βρηκα κατι τετοιο.???

Ξερεις αν υπαρχει καποια δυνατοτητα (σαν προεπιλογη ας πουμε) οτιδηποτε βαζω μεσα π.χ εικονες, μουσικη, εγγραφα κ.α.... να περναει στον Ε;;;;

Στο My Computer βρίσκεις τον δίσκο δεξί click Properties και μετά Disk Cleanup

disk_properties.gif

Για το άλλο που ρωτάς μπορείς να ορίσεις κάποιους φακέλους όπως πχ My Documents,My Music,My Pictures να μην αντιστοιχούν με την διαδρομή

C:\Users\[όνομα συνδεδεμένου χρήστη στα windows]\Documents,C:\Users\[όνομα συνδεδεμένου χρήστη στα windows]\Music,C:\Users\[όνομα συνδεδεμένου χρήστη στα windows]\Pictures αντίστοιχα βρίσκοντας τους παραπάνω φακέλους δεξι click μετά Properties και μετά στο tab Location και εκεί επιλέγεις Move. Γνώμη μου είναι να το αφήσεις όπως είναι και απλώς να μεταφέρεις τα αρχεία που ίσως έχεις σε αυτούς τους φακέλους.

Αν θέλεις να γλυτώσεις "χώρο" είναι προτιμότερο στον browser που χρησιμοποιείς να δεις πως μπορείς να αλλάξεις τον φάκελο που αποθηκεύει την cache του, Google is your friend.

• Like 1

Στο My Computer βρίσκεις τον δίσκο δεξί click Properties και μετά Disk Cleanup

disk_properties.gif

Για το άλλο που ρωτάς μπορείς να ορίσεις κάποιους φακέλους όπως πχ My Documents,My Music,My Pictures να μην αντιστοιχούν με την διαδρομή

C:\Users\[όνομα συνδεδεμένου χρήστη στα windows]\Documents,C:\Users\[όνομα συνδεδεμένου χρήστη στα windows]\Music,C:\Users\[όνομα συνδεδεμένου χρήστη στα windows]\Pictures αντίστοιχα βρίσκοντας τους παραπάνω φακέλους δεξι click μετά Properties και μετά στο tab Location και εκεί επιλέγεις Move. Γνώμη μου είναι να το αφήσεις όπως είναι και απλώς να μεταφέρεις τα αρχεία που ίσως έχεις σε αυτούς τους φακέλους.

Αν θέλεις να γλυτώσεις "χώρο" είναι προτιμότερο στον browser που χρησιμοποιείς να δεις πως μπορείς να αλλάξεις τον φάκελο που αποθηκεύει την cache του, Google is your friend.

:eek:  :eek:  :eek:  εκαθαριση δισκου; σιγουρα; αυτο δε θα σβησει οτι υπαρχει στο C ; δε θα χαθουν ολα; :( 

οσον αφορα το αλλο θεμα εχω ξαναψαξει στο google αλλα δε βρηκα κατι βοηθητικο. κ εδω εβαλα θεμα παλιοτερα αλλα δε κατεληξα καπου. anywhay! επειδη οταν βαζω αρχεια στο pc (κ δε με ρωταει που θελω να αποθηκευτουν) τα βαζει κατευθειαν στο C προσπαθω με νυχια κ με δοντια :angry:  να κρατησω χωρο γιατι ηδη ειναι στο κοκκινο!