Gregorypeg1000 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2015 (edited) Καλησπέρα παίδες. Στο σύστημα της υπογραφής πρόσθεσα Αλλά 2 dimm των 2 gb ραμ,συνολικά 10gb δηλαδή,και από τότε το σύστημα δεν επανέρχεται από sleep. Ανάβει ο υπολογιστής αλλά η οθόνη δεν παίρνει σημα ποτέ. Οι μνήμες έχουν ίδια συχνότητα ,ρεύμα και timings,περνάνε memtest και το σύστημα περνάει 2 ώρες linx και ένα βράδυ prime95 blend test. Άμα βγάλω τις καινούργιες όλα κομπλέ. Έχει κάνεις καμία ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό από την στιγμή που δεν χτυπάει κανένα stress test? Λειτουργικό Windows 8.1 με τους τελευταίους drivers. Edit: Ξέχασα να αναφέρω πως άμα βάλω το pc σε sleep και το "ξυπνήσω" μετά από 5 λεπτά για παράδειγμα θα ανοίξει κανονικά. Το πρόβλημα υπάρχει αν περάσει κάποια ώρα. Πχ 2ωρο++ Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 14, 2015 από Gregorypeg1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Ιανουάριος 14, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2015 Απενεργοποίησε το hibernation, επανεκκίνησε τον υπολογιστή και -αν είναι απαραίτητο- ενεργοποίησέ το εκ νέου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιανουάριος 14, 2015 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2015 εχεις triple channel μητρικη, με 3χ2gb RAM, κι εσυ προσθεσες ενα σετακι DUAL CHANNEL 2x2gb....? ισως να εχει να κανει κατι αυτο...!! δεν σημαινει οτι δεν θα λειτουργει ο υπολογιστης σωστα, αλλα ισως να προκαλει αυτα τα ψιλοθεματακια....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιανουάριος 14, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2015 To hibernation δεν νομίζω να έχει κάποια σχέση μιας και δουλεύει κανονικά.Το hybrid sleep που ίσως εννοείς το έχω απενεργοποιήσει,το εχω ξαναενεργοποιήσει και δεν αλλάζει κάτι. Όσο για το θέμα της μητρικής απ' τη στιγμή που τα βλέπει όλα σωστά και περνάει όλα τα stress test δεν καταλαβαίνω γιατί να μην δουλεύει.Έτσι και αλλιώς πάλι σε triple channel δουλεύει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts