Jump to content

Mπορεί το gatewatch;

Georgesod

Recommended Posts

Να κανω κ εγω ερωτηση περι αυτου????

Τα λεντα απο μεσα λογικα αλλαζονται ευκολα...ετσι δεν ειναι??Μονο βιδες ξεβιδωνεις κ τις αλλαζει η εχει τιποτα αλλες πλαστικες ασφαλειες που σπανε κτλ??Δεν το εχω...γι'αυτο ρωταω....απλα ρωταω σε περιπτωση αγορας...

Βασιλη τι χρωματακι το θες?????Λεω να το παρω κ εγω σε μπλε ομως...

Και μια ερωτηση για οσους το εχουν...εχει αυτα τα (_ι_)αυτακια που μολις τα κουνησεις λιγο περα δωθε σπανε?????Γενικα, πως στηριζεται στο bay?????

Μου την εσπασε, που χαλασαν τα αυτακια στο Aerogate II...

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Βασιλη τι χρωματακι το θες?????Λεω να το παρω κ εγω σε μπλε ομως...

Το κλασσικο θα επαιρνα αλλα ελεγα να του εβαζα uv leds..

@georgesod....συγνωμη αν σου μ@μ@σαμε το τοπικ....:o

εχω επανω σε 2 απο τις 4 γραμμες του 2 8αριδες Akasa crystal clear.μια χαρα τους σηκωνει.εψαξα και γω για το ποσα αμπερ σηκωνει σε καθε γραμμη αλλα δεν μπορεσα να βρω πληροφοριες...........μια απο τις επομενες μερες θα βαλω 3χ12αριδες επανω σε 1 γραμμη να δω τι γινεται...........ελπιζω να εχω καλα νεα........

βασιλη το θεμα με το αν αλλαζουν τα λεντακια δεν το εψαξα......εχει παντως 4 βιδες οι οποιες εαν φυγουν ξεκουμπωνει η πλακετα.

δεν κοιταξα εαν γινεται ευκολα μια τετοια μοντα......

φανη το καλο με το gatewatch σε αντιθεση με το aerogate ειναι οτι ΔΕΝ εχει λεπτα αυτακια.........λογω παχους ειναι ενσωματωμενες οι τρυπες για τις βιδες επανω στα πλαινα της πλακετας......οποτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα ευαισθησιας τους.....

αυτα για την ωρα..........γιωργο αμα εχω νεωτερα με τους 3 12αριδες θα ποσταρω

λοιπον επιδη και εγω επσαχνα κατι αντιστιχω για το ΗΑRDCANO 12 η 13 θεοριτικα μπορει να τουσ αντεξε.

ομωσ (παντου υπαρχι αυτο το ρημαδι το ΟΜΩΣ) ενασ ανεμηστιρασ για να εκκινησει χριαζετε πολυ περισοτερα mAmps με αποτελεσμα να σου καψι το καναλι αν ειναι στο οριο

επισεισ αν κολισει η χαλασι ενασ ανεμιστιρασ το καναλι να ζοριστι με αποτελεσμα να καει

αυτα..............................

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.