intercoolerr730 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2015 ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! προσπαθουσα να τρεξω ενα προγραμμα κ πατησα ανοιγμα με --> wordpad.Τωρα ολα τα προγραμματα ακομα κ games, mozilla, steam...... κ αλλα πολα τρεχουν με αυτο απο μονα τους. πως το κανω παλι καλα το pc?σκεφτηκα την επαναφορα του υπολογιστη σε προγενεστερη κατασταση που διαβαζαν τα windows οτι ηταν <καλα> αλλα επειδη δε ξερω που θα με <παει> εχετε να προτεινετε κατι αλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 13, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2015 Σου διόρθωσα τον τιτλο και δε το έκλεισα το θέμα μιας και είμαι στις ψιλοκαλές μου σήμερα.Απο εξκεί και πέρα μιας και δεν λες ποια windows έχει πάω και εγώ στα τυφλά Πήγαινε πίνακα ελέγχου->προγράμματα-> default programs βρες το notepad/wordpad πάτα πάνω του untick στα exe και save 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
intercoolerr730 Ιανουάριος 13, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2015 Σου διόρθωσα τον τιτλο και δε το έκλεισα το θέμα μιας και είμαι στις ψιλοκαλές μου σήμερα.Απο εξκεί και πέρα μιας και δεν λες ποια windows έχει πάω και εγώ στα τυφλά Πήγαινε πίνακα ελέγχου->προγράμματα-> default programs βρες το notepad/wordpad πάτα πάνω του untick στα exe και savesorry εχεις δικιο αλλα τα εχω παιξει. windows 7 home premium 64-bit greek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 13, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2015 κάνε ότι σου είπα τότε Link to comment Share on other sites More sharing options...
intercoolerr730 Ιανουάριος 13, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2015 το εκανα αλλα αυτα που εχει τσεκαρισμενα το wordpad δε με αφηνει να κανω untick. αλλο; επισης πατησα <ορισμος αυτου του προγραμματος ως προεπιλεγμενου> το <εξερευνηση windows search> αλλα τιποτα. να παω σε επαναφορα σε προγενεστερη κατασταση;κάνε ότι σου είπα τότετο εκανα αλλα αυτα που εχει τσεκαρισμενα το wordpad δε με αφηνει να κανω untick. αλλο; επισης πατησα <ορισμος αυτου του προγραμματος ως προεπιλεγμενου> το <εξερευνηση windows search> αλλα τιποτα. να παω σε επαναφορα σε προγενεστερη κατασταση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 13, 2015 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2015 Κάτσε δε σου έχει αυτά εδώ και exe με τικ δίπλα; Μπορείς να μου δώσεις ένα screenshot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
intercoolerr730 Ιανουάριος 13, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2015 Κάτσε δε σου έχει αυτά εδώ και exe με τικ δίπλα; Μπορείς να μου δώσεις ένα screenshot?ακριβως αυτα εχει αλλα ειναι ολα τσεκαρισμενα κ δε με αφηνει να ξετικαρω. screen shot δε μπορω να σου δωσω γιατι οπως ειπα κ πιο πριν ολα ΜΑ ΟΛΑ!!! τρεχουν με wordpad. κ ιντερνετ που μπαινω απο mozila κανω δεξι κλικ κ παταω στη σελιδα εδω. ασχημο προβλημα....μολις εκανα κ επανεκινηση αλλα τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 13, 2015 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2015 Ωραία δες αν μπορείς να ανοίξεις την registry. Αν δεν μπορείς ανέσως άνοιξε ένα cmd με διακιώματα διαχειριστή και πάτα cd\windows regedit.exe Θα σου ανοίξει το παράθυρο με τη registry Πήγαινε HKEY_CLASSES_ROOT\.exe Στο default στη στήλη data να λέει exefile Μετά HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\open\command στο default να λέει "%1" %* Κάνε restart και δες sorry για τυχόν typo αλλά δε βοηθάει το κουνητό 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaras Ιανουάριος 13, 2015 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2015 (edited) καλησπέρα φίλε, μάλλον έχεις κάνει associate όλα τα .lnk αρχεία με το Word. δοκίμασε να πας στην ακόλουθη σελίδα και να κατεβάσεις το αρχείο (registry edit) που είναι για .lnk για το λειτουργικό σου (Windows 7 ή XP). Κάνε reboot και περιμένουμε νέα σου...http://www.techsupportall.com/file-association-fixes/ Αντίστοιχα αν έχουν πειραχθεί τα εκτελέσημα .exe ... Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 13, 2015 από quickaras 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
intercoolerr730 Ιανουάριος 13, 2015 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2015 καλησπέρα φίλε, μάλλον έχεις κάνει associate όλα τα .lnk αρχεία με το Word. δοκίμασε να πας στην ακόλουθη σελίδα και να κατεβάσεις το αρχείο (registry edit) που είναι για .lnk για το λειτουργικό σου (Windows 7 ή XP). Κάνε reboot και περιμένουμε νέα σου...http://www.techsupportall.com/file-association-fixes/ Αντίστοιχα αν έχουν πειραχθεί τα εκτελέσημα .exe ...ακριβως! ολα στο τελος λενε .lnk. θα το δοκιμασω τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
intercoolerr730 Ιανουάριος 13, 2015 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2015 αααααα!!!! τι ωραια να δουλευει παλι το μηχανημα! ολα οκ! το εκανα κ με τα 2 πρωτα βεβαια με την οδηγια του quickara. αφου εκανα την επανεκινηση εκανα κ με της karmen κ ξανα επανεκινηση. απο τη πρωτη φορα ολα ηταν οκ. το μονο θεματακι τωρα ειναι οτι ορισμενα αρχεια π.χ εγγραφα που ανοιγαν με word τωρα συνεχιζουν να ανοιγουν με wordpad κ φωτο που ανοιγαν με το προγραμμα προβολης ωτοογραφιων των windows ανοιγουν με ζωγραφικη. αυτα! πως θα τα επαναφερω αυτα τα ψιλολογια εκτος απο τη πατεντα του quickara? (γιατι ειναι 3-4 κ ειναι καπως χρονοβορο ) Υ.Γ: ευχαριστω παιδια!!!! πρωτη φορα μου συνεβαινε παρομοια κατασταση ετοιμος ημουν να παω σε προγενεστερη κατασταση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 13, 2015 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2015 Λογικα θα σου δουλέψει τωρα αυτο που σου ειπα στο ποστ 2. Για τσεκαρε και αν ναι απλα ξετικαρε απο τη ζωγραφική τα jpg ξερω γω και απο το wordpad τα word files 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
intercoolerr730 Ιανουάριος 13, 2015 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2015 Λογικα θα σου δουλέψει τωρα αυτο που σου ειπα στο ποστ 2. Για τσεκαρε και αν ναι απλα ξετικαρε απο τη ζωγραφική τα jpg ξερω γω και απο το wordpad τα word files comple! ευχαριστω κ παλι! τι πατεντες μαθαινεις ομως! ολα αυτα δε τα ηξερα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιανουάριος 20, 2015 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2015 το μονο θεματακι τωρα ειναι οτι ορισμενα αρχεια π.χ εγγραφα που ανοιγαν με word τωρα συνεχιζουν να ανοιγουν με wordpad κ φωτο που ανοιγαν με το προγραμμα προβολης ωτοογραφιων των windows ανοιγουν με ζωγραφικη. αυτα! πως θα τα επαναφερω αυτα τα ψιλολογια εκτος απο τη πατεντα του quickara? (γιατι ειναι 3-4 κ ειναι καπως χρονοβορο ) Δεξι κλικ στο αρχειο και ανοιγμα με, και το μαρκάρεις ως προεπιλογη 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts