Jump to content

Ερώτηση για ένα πρόγραμμα

chris2

Recommended Posts

Γεια σας

Θέλω να ρωτήσω αν έχετε κατα νου κάποιο πρόγραμμα το οποίο να δείχνει πότε ανοιξε πότε έκλεισε το pc??

Έψαξα αλλα το google δεν βοηθησε.Any idea?

Ευχαριστώ

Απο το event viewer των windows μπορείς να το δεις αν θες.

Και απο το AIDA αν το έχεις (συνηθίζεται να υπάρχει) επιλέγεις operating system-> uptime και σου λέει τελευταίο τερματισμό και τελευταίο άνοιγμα όπως και διάφορα άλλα

Αν  ανοιξεις την διαχειριση συσκευων και πας στα αρχεια καταγραφης των windows, μπορεις να δεις αρκετες λεπτομερειες, δηλ. ποιες ωρες λειτουργει ο υπολογιστης, ενω υποτιθετε ειναι κλειστος, αλλα για ποτε ανοιξε και ποτε εκλεισε δεν γνωριζω αν το αναφερει, αλλα αν ψαξεις ισως καπου να το καταγραφει.

Network and Sharing Center > Change adapter settings > Local Area Connection δεξί κλικ > Status.

Το Duration είναι πόση ώρα είναι συνδεδεμένο το LAN, οπότε και ανοιχτός ο υπολογιστής.

Edit: τώρα είδα πάλι το μήνυμα σου, ίσως ζητάς κάτι σε pc audit εσύ και όχι πόση ώρα είναι ανοιχτός, τι ακριβώς χρειάζεσαι;

Κι εγώ στο Event Viewer θα παρέπεμπα σε Windows. Ανάλογα με το τι θέλεις ακριβώς, υπάρχει ένας πολύ γρήγορος τρόπος.

Event Viewer > Filter Current Log > Event IDs 6005, 6006

(6005: The Event log service was started.)

(6006: The Event log service was stopped.)

Εφόσον η καταγραφή ξεκινά με την έναρξη του συστήματος και κλείνει με την απενεργοποίηση, βολεύει. Αν δε θέλεις μεγαλύτερη ακρίβεια ή περισσότερες λεπτομέρειες, νομίζω σε καλύπτει το παραπάνω.