yanni Δεκέμβριος 15, 2004 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από gleon Η ΑΛΜΑΝ είναι ΑΨΟΓΗ για τα ελληνικά δεδομένα 2 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ οθόνες σε λιγότερο από βδομάδαhttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=9512 Ναι 5 μήνες κοροϊδίας, πρέπει να πω και εγώ ότι είναι άψογη συμπεριφορά για τα Ελληνικά δεδομένα.Το ότι η προτελευταία οθόνη, που ο τεχνικός μου είπε ότι θα την δοκίμαζε και για 2 μέρες, δεν εμφάνιζε το On Screen Display είναι επίσης άλλη μια μικρή ασήμαντη λεπτομέρεια. Αυτή που έχω πήγα και την πήρα αυτοπροσώπως.Για να λέμε μια εταιρία άψογη θα πρέπει να είναι άψογη με όλους τους πελάτες. Όχι με τους μισούς. Και όταν αδυνατεί να εξυπηρετήσει τους πελάτες να είναι ειλικρινής μαζί τους και όχι να τους κοροϊδεύει ασύστολα διότι τους θεωρεί άτομα με χαμηλό IQ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Δεκέμβριος 15, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 παίδες από τη στιγμή που δίνουν 0 καμένα πίξελ στις οθόνες πρόκειται για σοβαρή εταιρεία η LG άρα και η ALMAN. έκανα τις απαραίτητες ενεέργειες και τώρα περιμένω. Βασικά από τη στιγμή που μου δίνουν το δικαίωμα αντικατάστασης της οθόνης θα γούσταρα να είχα μια ολοκαίνουρια μιας και είμαι 1 ημερών πελάτης. Θα δούμε όταν έρθουν λοιπόν και μετά θα τους κρίνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 15, 2004 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 Η LG ίσως. Η ALMAN αμφιβάλλω.Μήπως επειδή είσαι 1 ημέρας πελάτης δικαιούσαι να πάρεις καινούρια και ταυτόχρονα να μην χάσεις το δικαίωμα και η επόμενη αλλαγή να είναι καινούρια? Για ρώτα τους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Δεκέμβριος 15, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 Δεν γουστάρω να μου δώσουν μια μεταχειρισμένη οθόνη όταν πρίν από μια μέρα έσκασα 300 ευρω για μια καινούρια. Αν ήταν θα αγόραζα κατευθείαν μια μεταχειρισμένη! Τέσπα όταν μου την αλλάξουν θα σας πώ περισσότερες εντυπώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Δεκέμβριος 23, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Λοιπόν για να κλείσω το θέμα, η νέα οθόνη ήρθε σήμερα. Αλλά οι υπάλληλοι της Αλμάν με έψαχναν από την προηγούμενα παρασκευή. ’ρα η παράδοση ήταν να γίνει 2 μέρες από την στιγμή που τους πήρα τηλέφωνο για την αντικατάσταση. Είμαι πολύ πολύ πολύ πολύ ευχαριστημένος από την αντιμετώπιση τους και για την ποιότητα των υπηρεσιών τους. Γι'αυτό κ όσοι ενδιαφέρονται για οθόνη με καλό after sale service(αυτό για τα αυτοκίνητα δεν το λένε?) τότε βούρ για LG. Δεν παίζονται στην εξηπυρέτηση. Αχχχχ πότε θα μου κάει ξανά πίξελ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.