Ilias83 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2004 Το συγκεκριμένο Drive το απέκτησα πριν από 2 εβδομάδες περίπου... Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα, ήταν οτι το δεν είναι αθόρυβο στα γρήγορα γυρίσματα... Μέχρι 4Χ δεν κάνει πάντως καθόλου θόρυβο... Από εκεί και πάνω ξεκινάει ο θόρυβος... Το πήρα επειδή διαβάζει τα πάντα όπως ισχυρίζεται... Όμως δεν διαβάζει μια μορφή την οποία εγώ αγνοώ με το όνομα CD+G Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Δεκέμβριος 14, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 Από εδώ και πέρα παραθέτω μετρήσεις με CD-DVD Speed Audio CD: (Echoes - The Best Of Pink Floyd - Disc 1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Δεκέμβριος 14, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 Παρακάτω DVD-Video DL: (Placebo - Soulmate Never Die - Live In Paris 2003) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Δεκέμβριος 14, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 DVD-Video SL: (Lock Stock & Two Smoking Barrels) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Δεκέμβριος 14, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 DVD-ROM DL (The Deer Hunder - από το περιοδικό Σινεμά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Δεκέμβριος 14, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 DVD-Rom πάλι DL αλλά κάτι αλλάζει και δεν έχει κόκκινη γραμμή στο τελείωμά του, οπότε αφού έκανα το test το παραθέτω (αν ξέρει κανείς τη διαφορά ας το πει) Mulholland Dr. (από το περιοδικό Σινεμά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Δεκέμβριος 14, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 DVD-Rom SL Εβερεστ (από το National Geographic) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Δεκέμβριος 14, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 DVD-R (Ένα Data DVD) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Δεκέμβριος 14, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 CD-Rom (Need For Speed Underground - disc 1) (Σορρυ παιδιά προσπαθούσα να testάρω το 2 που είναι προστατευμένο κιόλας, αλλά δεν μπόρεσα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Δεκέμβριος 14, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 Μέχρι εδώ έχω...Τα συμπεράσματα δικά σας...Δεν έβαλα Data CD καθώς το NFSU disk1 από τη στιγμή που δεν είναι προστατευμένο συμπεριφέρεται ως Data.Αν θέλει κάποιος DataCD ας πει να μετρήσω...Για τα υπόλοιπα format με συγχωρείτε, αλλά δεν έχω δίσκάκια...Μόλις αποκτήσω, θα συμπληρώσω με τις υπόλοιπες μετρήσεις...Υ.Γ.:Sorry για τις κομμένες εικόνες, αλλά δεν έχω πρόγραμμα που κάνει resize σε ότι μέγεθος θέλεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.