Jump to content

Asrock X99X Killer - Μίνι παρουσίαση

DJD

Recommended Posts

Τι επεξεργαστής και τι μνήμες θα της κάνουν παρέα;

Η ASRock βγάζει πολύ ωραία μηχανάκια πάντως. Παραπάνω από τίμια για τα λεφτά τους.

Asrock + Asus για μένα οι καλύτερες μητρικές!

Καλοδούλευτη και να μας πείς και τις εντυπώσεις σου κατά την χρήση και φυσικά στο OC!

Μνήμες ΑΝ σε παίρνει πήγαινε για 3000MHz/2800MHz αλλιώς 2400MHz είσαι καλά!

Εγώ θα έβαζα 16GB στα 3000ΜHz!

να μας δώσει το κατάστημα δυνατότητα να κάνουμε διπλό λάικ στα παιδιά που αγοράζουν φουλ ΑΤΧ, σε λίγο οι άλλοι με τα Μ και τα μίνι θα μας βάλουν να ξυρίσουμε το μουστάκι. (jax εσένα κοιτάω)

Παίζει να πας σε τίποτα Ούλτρα Μ.2; Αν ναι πες μας κι άλλα. Έτσι κι αλλιώς καλορίζικη.

μεγειά, αναμένουμε εντυπώσεις.... το 4pin πάνω από την πρώτη pciex είναι φετίχ της asrock τελικά?

να μας δώσει το κατάστημα δυνατότητα να κάνουμε διπλό λάικ στα παιδιά που αγοράζουν φουλ ΑΤΧ, σε λίγο οι άλλοι με τα Μ και τα μίνι θα μας βάλουν να ξυρίσουμε το μουστάκι. (jax εσένα κοιτάω)

Παίζει να πας σε τίποτα Ούλτρα Μ.2; Αν ναι πες μας κι άλλα. Έτσι κι αλλιώς καλορίζικη.

Δεν ξέρω αν ρωτάς τον DJD ή εμένα αλλά προσωπικά περιμένω τον SM951 ή κάποιον JetExpress από OCZ. Για την ώρα οι δύο 850 PRO σε RAID0 μια χαρά είναι.

τον DJ ρώτησα αλλά καλοδεχούμενος πάντα κι εσύ με τα drive σου. Έχουν αρχίσει σιγά σιγά να ανακοινώνουν, το 951 ξέρεις αν θα πάει σε retail ή θα είναι όπως το 941;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.