Δημοφιλής Δημοσίευση DJD Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2015 Μερικές φώτος από την Asrock X99X killer, περισσότερα όταν στηθεί: 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 10, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2015 Τι επεξεργαστής και τι μνήμες θα της κάνουν παρέα; Η ASRock βγάζει πολύ ωραία μηχανάκια πάντως. Παραπάνω από τίμια για τα λεφτά τους. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 11, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2015 Ένας 5820k καί οι μνήμες είναι υπό διερεύνηση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 11, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2015 'Εχω την X99M και είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος.Καλοδούλευτη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Ιανουάριος 11, 2015 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2015 Asrock + Asus για μένα οι καλύτερες μητρικές!Καλοδούλευτη και να μας πείς και τις εντυπώσεις σου κατά την χρήση και φυσικά στο OC!Μνήμες ΑΝ σε παίρνει πήγαινε για 3000MHz/2800MHz αλλιώς 2400MHz είσαι καλά!Εγώ θα έβαζα 16GB στα 3000ΜHz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιανουάριος 11, 2015 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2015 να μας δώσει το κατάστημα δυνατότητα να κάνουμε διπλό λάικ στα παιδιά που αγοράζουν φουλ ΑΤΧ, σε λίγο οι άλλοι με τα Μ και τα μίνι θα μας βάλουν να ξυρίσουμε το μουστάκι. (jax εσένα κοιτάω) Παίζει να πας σε τίποτα Ούλτρα Μ.2; Αν ναι πες μας κι άλλα. Έτσι κι αλλιώς καλορίζικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg Ιανουάριος 11, 2015 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2015 μεγειά, αναμένουμε εντυπώσεις.... το 4pin πάνω από την πρώτη pciex είναι φετίχ της asrock τελικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 11, 2015 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2015 να μας δώσει το κατάστημα δυνατότητα να κάνουμε διπλό λάικ στα παιδιά που αγοράζουν φουλ ΑΤΧ, σε λίγο οι άλλοι με τα Μ και τα μίνι θα μας βάλουν να ξυρίσουμε το μουστάκι. (jax εσένα κοιτάω) Παίζει να πας σε τίποτα Ούλτρα Μ.2; Αν ναι πες μας κι άλλα. Έτσι κι αλλιώς καλορίζικη. Δεν ξέρω αν ρωτάς τον DJD ή εμένα αλλά προσωπικά περιμένω τον SM951 ή κάποιον JetExpress από OCZ. Για την ώρα οι δύο 850 PRO σε RAID0 μια χαρά είναι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιανουάριος 12, 2015 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2015 τον DJ ρώτησα αλλά καλοδεχούμενος πάντα κι εσύ με τα drive σου. Έχουν αρχίσει σιγά σιγά να ανακοινώνουν, το 951 ξέρεις αν θα πάει σε retail ή θα είναι όπως το 941; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts