l2phile Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2015 Αρχίζουν δειλά δειλά να ξεμυτίζουν οι Broadwell, αλλά πέρα κατανάλωσης και αναβαθμισμένης iGPU δεν (ξέρω να) έχουν και κάτι άλλο. Γενικά στα πιο πολλά site "συμβουλεύουν" να περιμένει ο κόσμος για Skylake που θα φέρουν διάφορα καλούδια. Ποια η γνώμη σας;Αν είχατε σήμερα την ευκαιρία να σπρώξετε τον Nehalem (μένοντας με την εταιρική Haswell laptop-άρα εώς ότου αγοράσετε το νέο πισί) τι θα κάνατε; Αναμονή για Skylake (οι Κ αναμένονται στο τέλος του 2015)? Broadwell, πούλημα όταν βγουν οι Skylake και αγορά Skylake? Broadwell για καμία 5ετία? http://www.techradar.com/news/computing-components/processors/will-intel-s-skylake-cpus-render-desktop-broadwell-processors-irrelevant--1265595 http://www.pcworld.com/article/2864435/intel-many-pc-makers-plan-to-skip-desktop-broadwell-pcs-and-wait-for-skylake-cpus.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 10, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2015 (edited) Μαλλον οσοι εχουμε απο sandy bridge και ανω δεν εχει νοημα να παμε σε broadwell. Οταν με το καλο βγουν οι skylake (2016 το βλεπω) τοτε θα κανω ξανα αναβαθμιση εγω (εχω haswell) Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 10, 2015 από icy20 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris013 Ιανουάριος 10, 2015 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2015 δεν αξίζει κατα την γνώμη μου, βουρ για skylake. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 11, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2015 (edited) Για αρχη εκμεταλευσου την ευκαιρια και ζμπρωξε ..και για δευτερο ..περιμενε. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 11, 2015 από ΝTG 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antisocial_ Ιανουάριος 11, 2015 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2015 (edited) Συμφωνώ απόλυτα με @ NTG, αν μπορείς πούλα τωρα και περίμενε τις εξελίξεις. Παιζει ουτε η Intel να μην ξερει τι θα γινει με Broadwell-Skylake, στην CES ουτε κουβεντα για Desktop cpu ενω δεν εδειξε καν HD6000/ iris pro κτλ. Με το σταγονόμετρο τα βγαζει αλλα παιζει μονη της Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 11, 2015 από Antisocial_ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSS Ιανουάριος 11, 2015 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2015 Έχω sandy και θα περιμένω skylake...Αν σ έκατσε ευκαιρία να το δώσεις και δν το χρειάζεσαι do it!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιανουάριος 13, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2015 Πάει. Καήκαμε καλά για 5-6 χρόνια (ούτε καν θυμάμαι) αλλά ήρθε η ώρα του αποχωρισμού...και βρέθηκε αγοραστής. Τέλοσπαντων...παω να ενημερωθω για τις εξελίξεις και σας ξαναπρηζω τις επόμενες μέρες. Πάντως αναμονή για skylake δύσκολο. Ούτε για broadwell δεν ξέρω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sifalio Ιανουάριος 13, 2015 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2015 Αν θες να αγορασεις επεξεργαστη, αγορασε τωρα.Δεν αξιζει να περιμενεις.Παντα κατι καινουριο θα βγαινει. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSS Ιανουάριος 13, 2015 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2015 Αν θες να αγορασεις επεξεργαστη, αγορασε τωρα.Δεν αξιζει να περιμενεις.Παντα κατι καινουριο θα βγαινει.Φυσικά...αν θέλεις και μπορείς οικονομικά αλλάζεις και 2φορες το χρόνο cpu-mb και άλλα πολλά..το θέμα είναι να κερδίζεις κάτι σε επιδόσεις όμως ε??Η να μην αγοράζεις πχ ενω ξέρεις ότι σε ένα μήνα θα βγει η επομενη γενιά.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιανουάριος 13, 2015 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2015 Πάντως αναμονή για skylake δύσκολο. για Χ99 πήγαινε. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts