Jump to content

Βοηθεια για pc φίλου...

AsuS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδιαα θα ηθελα μια βοήθεια για τον φίλο μου θελει pc βασικά κάποια κομμάτια.....δεν έχει κολλήματα σε αμδ και ιντελ απλα θέλει για γαμινγ...όπως battlefield 4,dota 2,far cry 4 και watch dogs..το όριο ειναι 520 με gpu,cpu,mobo,ram αυταα..βοηθήστε παιδιααα...σας ευχαριστω πολυ για τον χρόνο σας ..οχι να τα παίζει σε όριο ομως δλδ minimum :)

Μάλλον πρέπει να πεις και σε τι ανάλυση θα παίζει / τι τροφοδοτικό έχει τώρα :) . Έτσι θα ξέρουν τι να προτείνουν τα παιδιά.

το σκεφτόμουν να τα γράψω αλλα λεω αστο...συγνώμηη...650 γολδ και ανάλυση 1920x1080

Πολύ τσίμα τσίμα βγαίνει για όλα αυτά μέχρι 520€! Άλλο gaming, άλλο gaming με καλά γραφικά κι άλλο gaming όχι στα minimum. Με το παρακάτω σύστημα, δε νομίζω να κάνει κάτι τρομερό, αλλά και στην επόμενη γενιά παιχνιδιών, ίσως έχει θέμα πάλι. Θα πλησιάζει τα minimum σύντομα.

Y1pLN8O.png

Δεν μπορει  να πάει σε 8320?και η μητρική κανα 20-30 ευρω κάτω και έφτασε πάλι στα 522 με 8πύρηνο η α10 αλλα ίντελ πιστεύω θα τον κρατήσει πολύ ψηλά για τουλάχιστον 2-3 χρόνια αν φυσικά ανέβει λιγο το μπατζετ πχ στα 550

Σου εφτιαξα μια συνθεση με καλυτερη καρτα απο την 750 ti. Τα παιχνιδια να ξερεις που θελει να παιξει ειναι καπως βαρυα και εχουν πολλες απαιτησεις για να τα χωσεις ολα στα ultra. με αυτο που φτιαχνω πιστευω θα μπορει να παιξει αξιοπρεπως και τωρα και μελλοντικα αλλα οχι σε ultra level. 

synth.png

o 8320 είναι ΚΑΙ ακριβότερος... και όχι αναγκαίος για παιχνίδια. Τι να τους κάνεις 8 πυρήνες στα παιχνίδια;

Όταν δεν θες minimum γραφικά, ποντάρεις στην ωμή δύναμη της gpu. Λύσεις όπως η 750ti ΔΕΝ είναι για gaming.. τουλάχιστον όχι στα minimum.

Δεν ειπα σε καμια περίπτωση οτι θελει στα υλτρα... δν γίνεται σε 520 και να θελει στα υλτρα....μια ιδέα έδωσα Delijohn απλα την έδωσα αμα πίστευα οτι ηταν καλή λύση θα έλεγα να τα πάρει αυτην την στιγμή κιόλας 

Αν παει σε AMD κακο του κεφαλιου του.

Ας παρει αλλη μια Vengeance που πουλιουνται παντου οταν θα εχει αλλα 40ε και τελος.

post-45825-0-16385900-1420901905_thumb.p

Μα κι εγώ μια ιδέα έδωσα κι απλά προσπάθησα να την δικαιολογήσω στην πορεία. Δε μίλησα για Ultra.. αλλά για να κρατήσεις τα παιχνίδια που είπες πάνω από τα 50-55fps, δεν αρκεί μια 750ti. Κι αν αρκεί σήμερα, δεν θα αρκεί στο witcher 3 μεθαύριο.

Ειπες οτι δεν υπαρχουν κολληματα σε Intel η Amd.Θυσιαζεις την καρτα γραφικων για cpu?

Η καλυτερη επιλογη ειναι του cabdik.Συμφωνω 100%.

Αλλα βλεπω οτι ολοι προτεινουν intel οποτε παω πασο.

520 δεν είναι λεφτά για gaming pc αλλά κινητό της Microsoft. Να του πεις να ανεβάσει το μπάτζετ (αν γίνεται) ή να περιμένει (αν δεν γίνεται). Κρίμα είναι είτε να μην το χαρεί όπως θα μπορούσε ή να βάλει αργότερα το χέρι στην τσέπη. Όταν το pc της υπογραφής μου τα βρίσκει υπό συνθήκες σκούρα σε μερικά από τα παιχνίδια που αναφέρεις, πώς να προτείνω με το μισό και παρακάτω μπάτζετ; Είναι (πολύ) ακριβό σπορ το pc gaming. Υπάρχουν βέβαια πάντα και οι κονσόλες, με τα θετικά (λίγα κατ εμέ) και τα αρνητικά τους.

ΕΝΤΙΤ. ΆΚΥΡΟ. Δεν διάβασα καλά και θεώρησα πως θέλει τα πάντα μέσα στο ποσό.

Μάλλον υπομονή θα κάνει με dual core 1.80,3gb ram...αλλα μπορεί να πάρει πχ την κάρτα γραφικών τωρα και οταν πάρει καινούργιο να την βάλει πάνω η να περιμένει να τα παρει σε 3-4 μήνες και πανω όλα μαζι?

Αν ρωτας απο αποψη συμβατοτητας τοτε ναι μπορει να παρει τωρα μια καρτα γραφικων και να τη χρησιμοποιησει στο καινουριο μηχανημα που θα παρει τοτε. Αλλα κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει. 

Σε δυο εβδομαδες βγαινουν οι 960 στα 200λιγα-καμποσα ευρω, αν δεν εχει παιχτει καμμια καθυστερηση που δεν πηρα χαμπαρι.

Οποτε αυτη.

Την H97 βγαλτη..βαλε τη κλασσικη -πλεον- asrock h81 hds και βρες ενα 8αρι γιγα 1600μηζ sta 70€

http://www.skroutz.gr/s/2217910/Kingston-ValueRAM-8GB-DDR3-1600MHz-KVR16N11-8.html

http://www.skroutz.gr/s/4228119/G-Skill-Aegis-8GB-DDR3-1600MHz-F3-1600C11S-8GIS.html

Oποτε πλεον χωραει ο ι5 4590..

Ευχαριστω πολυ NTG αυτό δν το ήξερα ...θα μου πειτε αν αυτό ειναι καλό amd fx 4350,r9 290 asus 4gb, 970 msi..το ξέρω καλύτερα να περιμένει γιατι οι 4 πυρήνες του ιντελ δν συγκρίνονται αλλα πείτε μου πλζ αν ειναι καλο..για τα παιχνίδια που ελεγα

Καλο λογω της 290...αλλα απο εκει και επειτα μη δωσεις τοσα λεφτα για τον fx4350.

Καλυτερα ο φθηνοτερος 6300..και λιγο πιο πανω ο 8320.

Απο την αλλη ..θα προτιμουσα την asrock h81 με τον 4160..(η 4330).

http://www.skroutz.gr/s/3777174/Asrock-H81M-HDS.html?keyphrase=h81+hds

http://www.skroutz.gr/s/5205474/Intel-Core-i3-4160-Box.html

Σιγουρα οχι για δι-modulo amd παντως.

Παρε τον g3258 και καντον oc στα 4.5 καλυτερα :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.