Jump to content

Φτηνες μνημες για overclock

Mut3

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σκοπευω να κανω αναβαθμιση συντομα (εχω Athlon ΧΡ1600+ ,512 ddr400 samsung πανω σε nforce2) και εχω καταληξει σε Sempron 3100+ με nforce3 250(μαλλον Epox).

To προβλημα ειναι πως δεν θελω να δωσω ουτε 300-400 ευρω για 1gb ουτε 200 ευρω για 512mb ...

Ετσι μαλλον αποκλειω OCZ/Corsair/Geil/kingston και μαλλον θα καταληξω σε TwinMos/Samsung/Kingston Value που υπαρχουν σε μαγαζια.

Ο sempron ελπιζω να φαει overclock γυρω στα 2.4ghz ,δλδ clock speed γυρω στα 260.

Εσεις τι προτεινετε για τετοιο συστημα και απο που?

Βασικα παρε μια απο τις προτασεις των παιδιων !!!

Εγω μια απο τις δυο θα επαιρνα εφ'οσον μιλαμε για τοσα λιγα λεφτα

• 3 weeks later...

Απο οτι βλεπω στο pc-memory-upgrade τις A-data δεν τις δινει σετακι για dual ddr.

Αμα αγορασεις απο εκει 2 των 512 υπαρχει περιπτωση να μην παιζουν καλα σε dual ?

Αρχική απάντηση από InMyMemory

Κανεις?

Συνηθως οταν τους παραγγελνεις 2 ιδιες μνημες ξερουν οτι προκειται για Dual συστημα. Αν και αυτο που προκειται να στησεις ΔΕΝ ειναι Dual. Θα σου μιλησω ειλικρινα...... δεν θα'χεις προβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.