eliasmao Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2015 Καλησπερα σε ολους. Εχω τις παραπανω μνημες μαζι με τον 4770Κ και μητρικη asus genie iv. Η cpu ειναι στα 4.4ghz. Την ram την εχω στα 1866mhz μεσο xmp profile. 1. Χρειαζεται να κανω τπτ αλλο οπως π.χ να ανεβασω mhz στις μνημες η να τις σετταρω manual?2. Aν ανεβασω τις μνημες θα δω πουθενα διαφορα?Συγνωμη για τις πιθανον χαζες ερωτησεις μου αλλα ειμαι "νεος" στο oc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninja10R Ιανουάριος 8, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2015 Κι εγώ το ίδιο κιτάκι έχω, θα σου πρότεινα να τις αφήσεις όπως τις έχεις, με το XMP profile. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Ιανουάριος 9, 2015 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2015 Όχι και όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Ιανουάριος 10, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2015 Το κέρδος είναι πολύ μικρό απο τις μνήμες δεν θα το δεις σε 24/7 χρήση όπως λένε και τα παιδιά εκτός αν έχεις πολύ καλές μνήμες και πάνε 2400 αλλά τις διαφορές θα τις δείς μόνο σε benchmarks και πάλι. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasmao Ιανουάριος 10, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2015 Ευχαριστω παιδια.. τις αφηνω ως εχουν.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts