Tripper Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2004 εχω τιν MSI 6800 (οχι LE) προσπαθω να την κανω με το Rivatuner15.2 σε 6800 ultra και ενω μου εμφανιζει οτι ειναι 6800 ultra στους drivers δεν μου ξεκλειδωνει τα τα pipelines....!!exω βαλει τουs 66.81 drivers.εχω κανει enabled ta masks me tick alal meta akoma mou ta emfanizei disabled!!! Βοηθηστε με...εχv τρελαθει! εδω εχω και τιν φοτο για να δειτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tripper Δεκέμβριος 14, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 πως επισιναπτω μια φοτογραφια???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 14, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 Frequently Asked Questions ή αλλιως FAQ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tripper Δεκέμβριος 14, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 kano browse alla den tin emfanizei!!!!giati??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Δεκέμβριος 14, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από Tripper kano browse alla den tin emfanizei!!!!giati??? Γραφε Ελληνικα...Μηπως δεν ειναι σε *.jpg η καταληξη της????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tripper Δεκέμβριος 14, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 ..... η φοτο ειναι σε *.jpg η καταληξη της...την επισιναπτω και δεν εμφανιζει τιποτα!!!και ινε 30kb μονο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Δεκέμβριος 14, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από Tripper ..... η φοτο ειναι σε *.jpg η καταληξη της...την επισιναπτω και δεν εμφανιζει τιποτα!!!και ινε 30kb μονο!!!! Τι διαστασεις εχει????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
phovos Δεκέμβριος 14, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 Tripper there is no need for αγχος!!!!!(καλο το αγγλικό???)Έχω κι εγώ την ίδια κάρτα και είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το R.T 15,2 ενω ενεργοποιούσα τα pipelines&shaders μετά είχα πάλι 12χ1,5....Ψαχνοντας λίγο στο Guru3d είδα ότι οι κατασκευαστές στις τελευταίες σειρές vga άλλαξαν το κώδικα που έκρυβε τα units ωστε να μη μπορεί να γίνει softmod!!!Έχει βγει ενα command line που ενεργοποιεί όλα τα pipelines/shaders στις δικιές μας κάρτες αλλά είναι λίγο επίφοβο ακόμα και δεν συνισταται η χρησιμοποίησή του από τον Unwired :worship: :worship: ....(εγώ το πέρασα πάντως και δουλευει )Η ουσία είναι ότι με το καινούργιο Riva Tuner 15.3 το "πρόβλημα" θα λυθεί και αν η κάρτα σου δεν είναι κλειδωμένη από hardware θα μπορεσεις να τα ενεργοποιήσεις!!!Κάνε μια υπομονή...Τέλη δεκεμβρίου είναι το release!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakid Δεκέμβριος 15, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από micron [Χθες, στις 22:03] Tripper there is no need for αγχος!!!!!(καλο το αγγλικό???) Έχω κι εγώ την ίδια κάρτα και είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το R.T 15,2 ενω ενεργοποιούσα τα pipelines&shaders μετά είχα πάλι 12χ1,5....Ψαχνοντας λίγο στο Guru3d είδα ότι οι κατασκευαστές στις τελευταίες σειρές vga άλλαξαν το κώδικα που έκρυβε τα units ωστε να μη μπορεί να γίνει softmod!!!Έχει βγει ενα command line που ενεργοποιεί όλα τα pipelines/shaders στις δικιές μας κάρτες αλλά είναι λίγο επίφοβο ακόμα και δεν συνισταται η χρησιμοποίησή του από τον Unwired :worship: :worship: ....(εγώ το πέρασα πάντως και δουλευει ) Η ουσία είναι ότι με το καινούργιο Riva Tuner 15.3 το "πρόβλημα" θα λυθεί και αν η κάρτα σου δεν είναι κλειδωμένη από hardware θα μπορεσεις να τα ενεργοποιήσεις!!! Κάνε μια υπομονή...Τέλη δεκεμβρίου είναι το release!!! Καλη δουλεια Απλα καντε υπομονη οσοι δεν σας δουλευει θα βγει σιγουρα νεο riva..Κι εγω οταν την ειχα παρει δεν υπηρχε το 15,2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tripper Δεκέμβριος 15, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 ευχαριστω ρε μαγκες!!!οποτε θα περιμενω...τωρα που μου ειπεςοτι μπορω να τιν κανο ... θα περιμενω το 15.3 λοιπον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.