Jump to content

MSI 6800 προβλημα με Rivatuner βοηθεια!!!

Tripper

Recommended Posts

εχω τιν MSI 6800 (οχι LE) προσπαθω να την κανω με το Rivatuner15.2 σε 6800 ultra και ενω μου εμφανιζει οτι ειναι 6800 ultra στους drivers δεν μου ξεκλειδωνει τα τα pipelines....!!

exω βαλει τουs 66.81 drivers.εχω κανει enabled ta masks me tick alal meta akoma mou ta emfanizei disabled!!!

Βοηθηστε με...εχv τρελαθει! εδω εχω και τιν φοτο για να δειτε...

Tripper there is no need for αγχος!!!!!(καλο το αγγλικό???)

Έχω κι εγώ την ίδια κάρτα και είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το R.T 15,2 ενω ενεργοποιούσα τα pipelines&shaders μετά είχα πάλι 12χ1,5....Ψαχνοντας λίγο στο Guru3d είδα ότι οι κατασκευαστές στις τελευταίες σειρές vga άλλαξαν το κώδικα που έκρυβε τα units ωστε να μη μπορεί να γίνει softmod!!!Έχει βγει ενα command line που ενεργοποιεί όλα τα pipelines/shaders στις δικιές μας κάρτες αλλά είναι λίγο επίφοβο ακόμα και δεν συνισταται η χρησιμοποίησή του από τον Unwired :worship: :worship: ....(εγώ το πέρασα πάντως και δουλευει )

Η ουσία είναι ότι με το καινούργιο Riva Tuner 15.3 το "πρόβλημα" θα λυθεί και αν η κάρτα σου δεν είναι κλειδωμένη από hardware θα μπορεσεις να τα ενεργοποιήσεις!!!

Κάνε μια υπομονή...Τέλη δεκεμβρίου είναι το release!!!

Αρχική απάντηση από micron [Χθες, στις 22:03]

Tripper there is no need for αγχος!!!!!(καλο το αγγλικό???)

Έχω κι εγώ την ίδια κάρτα και είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το R.T 15,2 ενω ενεργοποιούσα τα pipelines&shaders μετά είχα πάλι 12χ1,5....Ψαχνοντας λίγο στο Guru3d είδα ότι οι κατασκευαστές στις τελευταίες σειρές vga άλλαξαν το κώδικα που έκρυβε τα units ωστε να μη μπορεί να γίνει softmod!!!Έχει βγει ενα command line που ενεργοποιεί όλα τα pipelines/shaders στις δικιές μας κάρτες αλλά είναι λίγο επίφοβο ακόμα και δεν συνισταται η χρησιμοποίησή του από τον Unwired :worship: :worship: ....(εγώ το πέρασα πάντως και δουλευει )

Η ουσία είναι ότι με το καινούργιο Riva Tuner 15.3 το "πρόβλημα" θα λυθεί και αν η κάρτα σου δεν είναι κλειδωμένη από hardware θα μπορεσεις να τα ενεργοποιήσεις!!!

Κάνε μια υπομονή...Τέλη δεκεμβρίου είναι το release!!!

Καλη δουλεια:T:

Απλα καντε υπομονη οσοι δεν σας δουλευει θα βγει σιγουρα νεο riva..Κι εγω οταν την ειχα παρει δεν υπηρχε το 15,2.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.