rs3 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2015 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2015 Καλησπέρα στην παρέα,όπως λέει και ο τίτλος έχω αυτό το router και ενώ παλιότερα έμπαινα απο το τηλ. μου αλλά και απο Pc, και στο router αλλά και σε συνδεδεμένες με αυτό συσκευές όπως ένας δέκτης που έχω ή ένα καταγραφικό τώρα δεν μπορώ να μπώ πουθενά,δεν έχω κάνει καμία αλλαγή,εχω windows 8.1 και ακόμα και απο το google chrome ή το dragon comodo δεν μπαίνει ούτε καν στο router παρα μόνο απο iexplorer και στο τηλ απο πουθενά παρα μόνο απο το tether το app της Tp-Link...καμιά ιδέα?
rs3 Ιανουάριος 9, 2015 Author #3 Ιανουάριος 9, 2015 Το κάνει ακόμα και μετά από φρέσκο reboot;Ναι φίλε μου, και εργοστασιακές ρυθμίσεις και στήσιμο απο την αρχή, και firmware update....
trendy Ιανουάριος 10, 2015 #4 Ιανουάριος 10, 2015 Στείλε ένα mail στην TPlink και ρώτα τους, αν και μάλλον θα σου πουν να το κάνεις rma.
rs3 Ιανουάριος 13, 2015 Author #5 Ιανουάριος 13, 2015 δηλαδή είναι σίγουρο πως δεν είναι θέμα ρύθμισης?
trendy Ιανουάριος 13, 2015 #6 Ιανουάριος 13, 2015 Υποθέτω ότι τις κάνεις σωστά τις ρυθμίσεις, αφού παλιότερα σου δούλευε.
rs3 Ιανουάριος 14, 2015 Author #7 Ιανουάριος 14, 2015 να τις πάρουμε απο την αρχή ?έχω HOL και έχω βάλει ένα modem thomson tg787 σε γέφυρα με το TP-Link και θυμάμαι πως μετά απο ένα update δεν έπαιρνε το backup που είχα κάνει και πέρασα τις ρυθμίσεις απο την αρχή, δεν πρόσεξα αν μου το έκανε απο τότε.Ξέρω πως είναι δύσκολο να μου πείτε τι πρέπει να κάνω σε κάθε συσκευή χωριστά μα με τα "δικτυακά" δεν το έχω...τα φώτα σας λοιπόν...
trendy Ιανουάριος 14, 2015 #8 Ιανουάριος 14, 2015 Ανέβασε μία εικόνα με τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει στο port forward.
Attilas Ιανουάριος 14, 2015 #9 Ιανουάριος 14, 2015 Κάποια router της tplink μετά το τελευταίο update που προσθέτει tether κλείνουν το remote access. Είχα στείλει ένα email στην tplink πριν 2 μήνες για το 4300 dual band που έχω και με ενημέρωσαν πως δεν είναι bug ή πρόβλημα απλά έτσι το έχουν ρυθμίσει. Κάνε downgrade σε προηγούμενη έκδοση.
Recommended Posts