Jump to content

upgrade το pentium or not?

p_under

upgrade το pentium or not?  

15 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δεν είσαι οκ, στα watt, όχι. Το πρωτο δεν έχει και pci-e οπότε αποκλείτεται. Δες το thermaltake hamburg 530. Φτηνό και αξιοπρεπές.

Μα δεν είναι η διαμεταγωγή το θέμα, ποτέ δεν ήταν. Αλλιώς θα κάναμε όλοι ένα raid 0 τους hdd και θα ξεμπερδεύαμε. Βεβαιώς και είναι πανάκεια και η μόνη ουσιαστική και άμεση αναβάθμιση σήμερα που υπάρχει πλεόνασμα ισχύος σε χώμα τιμές και οι σκληροί είναι πάντα το bottleneck.

Nα πώ την αλήθεια η διαμεταγωγή είναι, όσα καλά raid 0 και να είχα ακόμα και με velociraptor δεν πιάνεις την διαμεταγωγή των ssd, ισχύς δεν υπάρχει στους ssd δεν είναι σωστή λέξη επλά δεν έχουμε καθυστερήσεις στην διαμετάγωγη αυτό είναι όλο.

Μα δεν είναι η διαμεταγωγή το θέμα, ποτέ δεν ήταν. Αλλιώς θα κάναμε όλοι ένα raid 0 τους hdd και θα ξεμπερδεύαμε. Βεβαιώς και είναι πανάκεια και η μόνη ουσιαστική και άμεση αναβάθμιση σήμερα που υπάρχει πλεόνασμα ισχύος σε χώμα τιμές και οι σκληροί είναι πάντα το bottleneck.

Η μεγάλη διαμεταγωγή βοηθάει αρκετά όταν ξεκινάς τα windows ή όταν ανοίγεις κάποια εφαρμογή έναντι ενός τυπικού δίσκου. Αν αυτή συνδυάζεται και με 7200 στροφές, αν δηλαδή δεν μιλάμε για Green μεγάλης χωρητικότητας, το αποτέλεσμα είναι αξιοπρεπές κατ' ελάχιστο. Δεν είπα ότι με έναν μηχανικό με μεγάλη σειριακή ανάγνωση/εγγραφή πιάνεις επιδόσεις SSD, αλλά ότι το σύστημα που θα φτιάξεις θα συμπεριφέρεται ικανοποιητικά. Και μια χαρά ήταν το Raid-0 πριν οι SSD φτάσουν σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο.

παιδιά δηλαδή τα 300Watt δεν μου φτάνουν? 

Ανάμεσα σε αυτά τα 2 τροφοδοτικά όμως ποιο είναι πιο ποιοτικό? (Θα πάρω 2 τελικά - ένα για μένα και ένα για τον φίλο μου, ο οποίος δεν θα βάλει κάρτα γραφικών) 

Χρειάζεσαι 6pin PCIe τροφοδοσία για την 4850. Το BeQuiet δεν διαθέτει, οπότε αναγκαστικά θα ψάχνεις για adaptor που καλό είναι να αποφεύγεται ως επιλογή.

παιδιά λέτε να πάρω το superflower αντί για το bequiet στα 300Watt για τον φίλο μου και το 350Watt bequit για μένα? 
τα setup θα είναι g1840 + motherboard + 1 RAM dimm + HDD για τον φίλο μου και για μένα G3258 + 1 RAM dimm + HDD + 4850 + Overclcok. 

ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. 

Το θέμα είναι ότι θέλεις τον κονέκτορα και ας είναι και 250άρι. Το Superflower είναι 300άρι μεν αλλά κοιτώντας στο internet και αν είδα σωστά το μοντέλο δίνει 300W στην 12άρα. Άλλος κατασκευαστής θα το βάφτιζε 350άρι ή 400άρι προσθέτοντας και τα watt στις υπόλοιπες τάσεις.

Το θέμα είναι ότι θέλεις τον κονέκτορα και ας είναι και 250άρι. Το Superflower είναι 300άρι μεν αλλά κοιτώντας στο internet και αν είδα σωστά το μοντέλο δίνει 300W στην 12άρα. Άλλος κατασκευαστής θα το βάφτιζε 350άρι ή 400άρι προσθέτοντας και τα watt στις υπόλοιπες τάσεις.

Δεν με βοήθησες πολύ! 

Το 350Watt Bequit έχει pci connentor άρα αυτό μου κάνει για το δικό μου setup με την 4850? 

Επίσης το 300Watt SUperFlower έχει και αυτό pci power connector άρα μήπως φτάνει και αυτό για το setup του συστήματος με την 4850? 

Θα ήθελα μια βοήθεια για να τα παραγγείλω σήμερα αν γίνεται! 

και τέλος ερώτηση 3, ανάμεσα σε αυτά τα PSU το superflower χαρακτηρίζεται ως πιο ποιοτικό? 

edit 

από ότι βλέπω και εδώ μου κάνει μια χαρά νομίζω! 

edit 2

αν μπορείς στείλε μου τα λινκς που διάβασες για το superflower γιατί δεν βρίσκω reviews. 

Που δυσκολεύεσαι; Και το 350 το BeQuiet και το SuperFlower σου κάνουν διότι έχουν PCIe connector. Το 300άρι δεν έχει οπότε υποχρεωτικά θα χρειαστείς adaptor από 2 molex σε ένα PCIe που δεν προτείνεται ως λύση. Καλά μέχρι εδώ;

Για το SuperFlower. Λογικά θα γράφει στην σελίδα του κατασκευαστή. Αλλά στα γρήγορα βρήκα τα specs εδώ

SuperFlower SF-300P14HE PC power supply 300 W from Conrad.com

+12 V/DC (1) 25 A = 300W

Στο ερώτημα ποιο είναι καλύτερο, δεν ξέρω να σου απαντήσω. Και τα δύο δείχνουν μια χαρά.

Λοιπόν, 216W δίνει το Superflower Τελικά στην 12άρα (ποτέ δεν δήλωσα ειδικός anyway)

12.jpg

336W το BeQuiet

3_m.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.