Jump to content



κρυφά παρτισιον και πρόγραμμα


Recommended Posts

γεια σας . υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να δείχνει και τα κρυφά παρτίσιον στους σκληρούς???????? όταν κάνω φορμάτ έχω συνδεδεμένους όλους τους σκληρούς πάνω- όχι μόνο τους λειτουργικού - και έχω ακούσει ότι τα windows μπορεί να γράψουν απαραίτητα αρχεία και σε άλλους δίσκους εκτός από τον συνδεδεμένο. θέλω να αφαιρέσω κάποιους ,να ξέρω μην μου βγάλει καμία μπλέ οθόνη. μπήκα στο disk management των windows και δεν δείχνει ούτε το παρτιτιον το μικρό που κάνουν τα windows κατά το φορμάτ.

Μπορεί επίσης να έχει γράψει αρχεία κρυφά σε δίσκους χωρίς να κάνει παρτίσιον και χωρίς να φαίνονται ?????????

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε κάποιο partition manager πρόγραμμα και θα σου δείξει. Λογικά αν δεν έχεις λειτουργικά σε άλλους δίσκους δεν θα έχει φτιάξει partition ή κάνει την οποιαδήποτε τροποποίηση το λειτουργικό.

Link to comment
Share on other sites

Καταρχάς υπάρχει τρόπος να αποφύγεις την δημιουργία του κρυφού partition είτε κάνοντας format από π.χ. τα windows vista ή παλιότερο λειτουργικό σε NTFS είτε με console αν θυμάμαι καλά.

 

Τώρα μην περιμένεις το πρόγραμμα των windows να σου δείξει τα κρυφά partition του λειτουργικού που τρέχεις. Κατέβασε κάποιο άλλο parition manager. Υπάρχουν πάρα πολλά. Θα μπορείς να δεις και να διαχειριστείς τα partition.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.