Γεώργιος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2015 γεια σας . υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να δείχνει και τα κρυφά παρτίσιον στους σκληρούς???????? όταν κάνω φορμάτ έχω συνδεδεμένους όλους τους σκληρούς πάνω- όχι μόνο τους λειτουργικού - και έχω ακούσει ότι τα windows μπορεί να γράψουν απαραίτητα αρχεία και σε άλλους δίσκους εκτός από τον συνδεδεμένο. θέλω να αφαιρέσω κάποιους ,να ξέρω μην μου βγάλει καμία μπλέ οθόνη. μπήκα στο disk management των windows και δεν δείχνει ούτε το παρτιτιον το μικρό που κάνουν τα windows κατά το φορμάτ.Μπορεί επίσης να έχει γράψει αρχεία κρυφά σε δίσκους χωρίς να κάνει παρτίσιον και χωρίς να φαίνονται ????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιανουάριος 7, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2015 Δοκίμασε κάποιο partition manager πρόγραμμα και θα σου δείξει. Λογικά αν δεν έχεις λειτουργικά σε άλλους δίσκους δεν θα έχει φτιάξει partition ή κάνει την οποιαδήποτε τροποποίηση το λειτουργικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Ιανουάριος 8, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2015 κάποιες φορές λένε ότι κάνει. γράφει αρχεία σε άλλους δίσκους εκτός του επιλεγμένου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιανουάριος 8, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2015 μπήκα στο disk management των windows και δεν δείχνει ούτε το παρτιτιον το μικρό που κάνουν τα windows κατά το φορμάτ. Μπορούμε να εχουμε ένα screenshot?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Ιανουάριος 8, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2015 ορίστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιανουάριος 8, 2015 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2015 Αν βλεπω καλα, οι χωρητικότητες αριστερα που λεει Δισκος 1, 2 κλπ, είναι ιδιες με τα αριστερα γραφήματα.Αν υπηργε κατι κρυφο θα ειχε διαφορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Ιανουάριος 8, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2015 το κρυφό που δημιουργεί κατά το φορμάτ που είναι ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιανουάριος 8, 2015 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2015 Θα επρεπε να είναι διπλα στο C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Ιανουάριος 9, 2015 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2015 άρα δεν τα δείχνει τα κρυφά παρτισιον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιανουάριος 9, 2015 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2015 Μηπως δεν εχεις?Δε μου εχει τυχει ποτέ να μη φαινονται κρυφα partition Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Ιανουάριος 9, 2015 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2015 είναι απαραίτητο για την εγκατάσταση. πως να μην το έχω ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιανουάριος 9, 2015 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2015 Καταρχάς υπάρχει τρόπος να αποφύγεις την δημιουργία του κρυφού partition είτε κάνοντας format από π.χ. τα windows vista ή παλιότερο λειτουργικό σε NTFS είτε με console αν θυμάμαι καλά. Τώρα μην περιμένεις το πρόγραμμα των windows να σου δείξει τα κρυφά partition του λειτουργικού που τρέχεις. Κατέβασε κάποιο άλλο parition manager. Υπάρχουν πάρα πολλά. Θα μπορείς να δεις και να διαχειριστείς τα partition. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Ιανουάριος 9, 2015 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2015 ξέρεις εαν μπορεί να γράψει σκέτα αρχεία σε άλλους δίσκους χωρίς να το ξέρω? απαραίτητα αρχεία για το λειτουργικό χωρίς να κάνει παρτίσιον ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts