Νταμοτσιδης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2015 Θέλω να κανω boot με usb στικ που εχει μέσα Linux mint και μου βγάζει .... (Φοτος) Και μετά κανει κανονική εκκίνηση .... Τη εχω κανει λάθος ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 7, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2015 Δεν κάνει boot από το usb, αλλά από το δίκτυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νταμοτσιδης Ιανουάριος 7, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2015 Και τώρα κολησε εδώ Χρισιμοποιω YUMI για να το κανω Bootable .που κανω λάθος /: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 8, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2015 το flashaki το έχεις κάνει format?καμιά φορά αν επιλέξεις το format μέσα από το yumi έχει πρόβλημα στο να ξαναδεί την συσκευήγι αυτό κάνεις απ'έξω format το flash drive και γυρνάς στο yumiεπιλέγεις το letter του flash επιλέγεις διανομή επιλέγεις το iso και create Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νταμοτσιδης Ιανουάριος 8, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2015 Το δοκίμασα αλλα τπτ .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 9, 2015 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2015 Δοκίμασες να το γράψεις με dd είτε σε linux είτε σε windows; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts