spirosrma Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2015 Το συστημα μου ειναι αρκετα παλιο αλλα μπορω να διαθεσω μεχρι 200 ευρω για μια καρτα-κτηνος για gaming. Αυτη τη στιγμη εχω τον athlon x3 oc στα 3.3 ghzκαι την radeon 5670. Με τον ιδιο επεξεργαστη αν παρω την saphire radeon r9 280 dual x θα σηκωνει ευκολα απαιτητικα παιχνιδια η οχι λογω (παλιου) επεξεργαστη??Το συνολικο συστημα ειναι:cpu: amd athlon x3 3.3 ghzram: kingston 8gbσκληρος: 500gbmobo: asusm4a77tdτροφοδοτικο: corsair 550wκουτι: thermaltake soprano rs 101 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Ιανουάριος 7, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2015 Θα τα σηκώνει αλλά μεγάλο μέρος της δύναμης της κάρτας θα μένει ανεκμετάλλευτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spirosrma Ιανουάριος 7, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2015 δηλαδη θα εχω lag και χαμηλα fps? Μπορεις να εξηγησεις λιγο αναλυτικοτερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Ιανουάριος 7, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2015 (edited) ο επεξεργαστής είναι δυνατός . πόσο διαφορά να έχει με τον 9590 ???? edit λάθος πόστ . Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 7, 2015 από Γεώργιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιανουάριος 7, 2015 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2015 Το συστημα μου ειναι αρκετα παλιο αλλα μπορω να διαθεσω μεχρι 200 ευρω για μια καρτα-κτηνος για gaming. Αυτη τη στιγμη εχω τον athlon x3 oc στα 3.3 ghzκαι την radeon 5670. Με τον ιδιο επεξεργαστη αν παρω την saphire radeon r9 280 dual x θα σηκωνει ευκολα απαιτητικα παιχνιδια η οχι λογω (παλιου) επεξεργαστη??Το συνολικο συστημα ειναι:cpu: amd athlon x3 3.3 ghzram: kingston 8gbσκληρος: 500gbmobo: asusm4a77tdτροφοδοτικο: corsair 550wκουτι: thermaltake soprano rs 101εχεις δοκιμασει να τον ξεκλειδωσεις...? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spirosrma Ιανουάριος 7, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2015 εχεις δοκιμασει να τον ξεκλειδωσεις...? ναι δε γινετε μου βγαζει bsod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιανουάριος 7, 2015 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2015 ναι δε γινετε μου βγαζει bsod.αα οκ. παντως, να ξερεις ενα πραγμα σιγουρα...! ακομα και με τον ATHLON X3, τα παιχνιδια με την 280, σε σχεση με την 5670, θα ειναι χαοτικη...!! κι αν σου κατσει και βρεις καναν Phenom x4, θα εισαι ακομα καλυτερα..!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spirosrma Ιανουάριος 7, 2015 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2015 Ευχαριστω για τις απαντησεις! Στο κουτι που εχω χωραει σιγουρα γιατι μου φαινεται μεγαλη η καρτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιανουάριος 7, 2015 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2015 λογικα χωραει ανετα. παρε ενα μετρο και μετρησε το, απλα...!! η καρτα ειναι 26,2εκ μηκος, απο οτι λεει στα τεχνικα χαρακτηριστικα... http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&pid=2194&lid=1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιανουάριος 8, 2015 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2015 Το συστημα μου ειναι αρκετα παλιο αλλα μπορω να διαθεσω μεχρι 200 ευρω για μια καρτα-κτηνος για gaming. Αυτη τη στιγμη εχω τον athlon x3 oc στα 3.3 ghzκαι την radeon 5670. Με τον ιδιο επεξεργαστη αν παρω την saphire radeon r9 280 dual x θα σηκωνει ευκολα απαιτητικα παιχνιδια η οχι λογω (παλιου) επεξεργαστη??Το συνολικο συστημα ειναι:cpu: amd athlon x3 3.3 ghzram: kingston 8gbσκληρος: 500gbmobo: asusm4a77tdτροφοδοτικο: corsair 550wκουτι: thermaltake soprano rs 101 Να προχωρήσεις στην αναβάθμιση της κάρτας γραφικών που έχεις στο μυαλό σου , πιστεύω πώς θα αξίζει τον κόπο , ακόμη και άν δέν είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή (λόγω αδύναμου επεξεργαστή). Εν γνώση σου , δέν κυνηγάς να πιάσεις το μάξιμουμ των δυνατοτήτων της συγκεκριμένης κάρτας γραφικών. Δέν θα σου γράψω για νούμερα και frames κλπ ... αλλά θα σου γράψω τί αποκόμισα σαν αίσθηση σε μιά παρόμοια με τη δική σου περίπτωση. Σε pc με Phenom II X2 με 4GB Ram ... η αλλαγή από HD5770 σε HD7870 , ήταν εντυπωσιακή. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Ιανουάριος 10, 2015 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2015 ναι δε γινετε μου βγαζει bsod.Nα ξεκλειδώσεις μόνο cache ? και όχι cores ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spirosrma Ιανουάριος 10, 2015 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2015 Μονο για cores ξερω τη διαδικασια να ξεκλειδωνω. Πως γινετε το αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts