jpcupra Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2015 (edited) Ξερω σας τα εχω κανει τσουρεκια με τον qnap μου αλλα δεν φταιω... Κ εκει που ολα δουλευουν μελι γαλα και βλεπω τον qnap μου στις διαδικτυακες συσκευες μου μεσω του windows file explorer αποφασιζω να φορμαρω. . . . . . Δεν τον ξαναδα ποτε..... Ιδιο workgroup, reboot router, reboot pc, reboot nas, install/uninstall client for microsoft networks - file sharing στην καρτα δικτυου. Τπτ δεν δουλευει. Ο μονος τροπος ειναι μεσω του qfinder της qnap, οπου παραδοξως οταν πατησω στο "network drives" που εχει, μου ανοιγει κανονικα τον file explorer, σε αντιθεση με μενα που αν απλα πληκτρολογησω την διευθυνση του, μου ανοιγει ο firefox κ με παραπεμπει στο web interface της qnap (qts). Και ο αλλος τροπος ειναι να κανω map αλλα δεν θελω να εχω 500 map drives... Τι κανουμε? Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 6, 2015 από jpcupra Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Ιανουάριος 7, 2015 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2015 καμμια ιδεα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Ιανουάριος 28, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2015 παμε ενα up μπας και υπαρχει κανα νεωτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιανουάριος 30, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2015 Στα windows έχεις ορίσει το δίκτυο σου ως work/home και έχεις ενεργοποιήσει το network discovery? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts