esdee Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2004 δεν μπορω να το κρατησω αλλο μεσα μου ... εχω προβλημα στο να βαζω τις θερμικες κολες πανω στα CPU-HS-Block (η τουλαχιστον ετσι νομιζω) Δειχνω μια Photo να μου πειτε παρατηρησεις σχετικα με την εφαρμογη που εχω κανει. πχ.αν θα επρεπε καπου να μπει παραπανω, σε ποιο σημειο εχει κατσει καλα κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Δεκέμβριος 14, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 Χμμμ ετσι οπως το εχεις τωρα, απλα λιιιιιγο πιο παχυ το στρωμα στα σημεια που φαινεται το HS, και γενικα να ειναι ολο σκεπασμενο...δλδ και στις ακρες!!!!!Γιατι κανεις ετσι βρε?????Ευκολο ειναι...Ριχνεις στο κεντρο, και απλωνεις με κυκλικες κινησεις μεχρι να το σκεπασεις ολο!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 14, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 για τις ακρες δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι αναγκαιο να μπει ceramique, ετσι τουλαχιστον λεει το site τις arctict Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 14, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 πρεπει να κανεις ενα λεπτο ημιδιαφανο στρωμα, σε ολη την επιφανεια. μη σερνεις το δαχτυλο σου επανω του. μικρες κινησεις τοπικα, σε ολη την επιφανεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 14, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 13:39] για τις ακρες δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι αναγκαιο να μπει ceramique, ετσι τουλαχιστον λεει το site τις arctict Και γιατι να μην μπει δηλαδη????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 14, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ Και γιατι να μην μπει δηλαδη????? γιατι το die ειναι στο κεντρο (φανταζομαι) για περισσοτερες info http://www.arcticsilver.com/ceramique_instructions.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 14, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 πρεπει να κανεις ενα λεπτο ημιδιαφανο στρωμα, σε ολη την επιφανεια. μη σερνεις το δαχτυλο σου επανω του. μικρες κινησεις τοπικα, σε ολη την επιφανεια. λολ, με ξυραφι εγινε το 'πασαλημα', που να το εκανα με το δαχτυλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Δεκέμβριος 14, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 Ναι όπως σου λένε και οι άλλοι θέλει πιο παχή στρώμα (ελαφρώς).Μπορείς να κόψεις ένα σχήμα σαν πινέλο από τh πλαστική συσκευασία πχ του p4 για να στρώνεις την αλοιφή,εγώ έτσι κάνω, Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 14, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 13:44] λολ, με ξυραφι εγινε το 'πασαλημα', που να το εκανα με το δαχτυλο! το ξυραφι, το βαζεις στο τελος, για να παρεις οσο δε χρειαζεται, και να μεινει η παστα που εχει μπει μεσα στους πορους της επιφανειας. το απλωνεις σε ολη την επιφανεια, με την ακρη του δακτυλου, οχι σερνοντας το δακτυλο ομως επανω του, σα να χτυπας το δακτυλο σου πανω του. τελικα, με τα πολλα, εχεις αυτο: δε θελεις παχυ στρωμα, θελεις ενα στρωμα οσο πιο λεπτο γινεται, για να μη μαζευτει αερας στις κοιλοτητες που εχουν οι 2 επιφανειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 14, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 η σαν αυτο ? (admin friendly) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Δεκέμβριος 14, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 Όντως λίγο ατσούμπαλη δουλειά. Δεν πρέπει να υπάρχει γενικά διαφορά πάχους. ’πλωσέ την με μια πιστωτική ή τηλεκάρτα που είναι μεγαλύτερες γιατί με το ξυράφι μάλλον δεν κάνει καλή δουλειά όταν είναι μεγάλη η επιφάνεια. Και φυσικά πρέπει να καλύψεις και τις άκρες για να έχεις καλύτερη απαγωγή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 14, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 δεν εχει γραμματα το δικο σου το τσιπακι επανω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Δεκέμβριος 14, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από esdee η σαν αυτο ? (admin friendly) Ετσι εισαι μια χαρα...βεβαια δες αν την επομενη φορα πρεπει να βαλεις λιιιγο πιο παχυ στρωμα...αλλα για τωρα μη παιδευσεσαι...αστο ετσι!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 14, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 γιατι να βαλει πιο παχυ στρωμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Δεκέμβριος 14, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 γιατι να βαλει πιο παχυ στρωμα; Βλεπω πως σε μερικα σημεια(δεξια, κατω) δεν ειναι καλυμμενα με την παστα...δεν ξερω αν τοσο μικρο "ακαλυπτο" εμβαδο μπορει να κανει τη διαφορα, απλα την επομενη φορα ισως σε εκεινα τα σημεια να πρεπει να προσθεσει λιγη ακομα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 14, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 Το στρώμα πρέπει να είναι όσο πιο λεπτό γίνεται. Πιο λεπτό και από τσιγαρόχαρτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 14, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 @ .35-.45 εχει κανονικα απλα δεν φαινονται ... στην εικονα με την καλη στρωση ειναι απελπιστικα μικρο το στρωμα που εβαλα (και ενοειται πως αυτο ειναι καλο)τωρα σειρα εχει το block!/edit : το στρωμα ειναι τοσο λεπτο που δεν φαινετε λευκο το χρωμα τις ceramique αλλα προς το ασημι λογο του HS!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 14, 2004 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από esdeeτωρα σειρα εχει το block! εγώ στη 2η επιφάνεια δε βάζω κανονική στρώση. βάζω πολύ λίγο, το πασαλείβω και μετά το καθαρίζω με πανάκι. έτσι θεωρώ πως κλείνονται κάποιοι μικροπόροι και δεν 2πλασιάζεται η ποσότητα που υπάρχει ανάμεσα στη cpu και την ψύχτρα/μπλοκ/evaporator Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 14, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas εγώ στη 2η επιφάνεια δε βάζω κανονική στρώση. βάζω πολύ λίγο, το πασαλείβω και μετά το καθαρίζω με πανάκι. έτσι θεωρώ πως κλείνονται κάποιοι μικροπόροι και δεν 2πλασιάζεται η ποσότητα που υπάρχει ανάμεσα στη cpu και την ψύχτρα/μπλοκ/evaporator εχεις δικιο απλα δεν το διευκρινησα... το μπλοκ θα το κανω οπως λεει και στο site της arctic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.