iparout Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2015 Χαίρετε. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το κατέβασμα μεγάλων torrents με το uTorrent 3.4.2. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, η ταχύτητα πέφτει στο 0 και βγαίνει το μήνυμα disk overload 100%. Στα Preferences πήγα στο disk cache και οι επιλογές μου είναι αυτές (έχω συνολικά 4 GB RAM και τρέχω WIndows 7 64 bit) Καμιά βοήθεια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιανουάριος 6, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 Πρέπει το "Enable caching of disk writes" να είναι αποτσεκαρισμένο απ' ότι διαβάζω εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iparout Ιανουάριος 6, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 Πρέπει το "Enable caching of disk writes" να είναι αποτσεκαρισμένο απ' ότι διαβάζω εδώ.Με το που το απενεργοποιησα, αμέσως έβγαλε disk overload στο τορρεντ που εκείνη τη στιγμή κατέβαινε και δεν είχε εμφανίσει μέχρι τότε κανένα πρόβλημα.. Κάποια άλλη ιδέα; Απίστευτο να έχει το ίδιο πρόβλημα τόσος πολύς κόσμος και να μην έχει βρεθεί κάποια λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιανουάριος 6, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 Ανέβασε το cache αρκετά και θα σταματήσει το πρόβλημα. Κι εγώ το ίδιο είχα και το έβαλα παραπανω και τέλος τα προβλήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Pan Ιανουάριος 6, 2015 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 Ο σκληρός στον οποίο κατεβαζεις σε τι κατάσταση είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
iparout Ιανουάριος 7, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2015 Ανέβασε το cache αρκετά και θα σταματήσει το πρόβλημα. Κι εγώ το ίδιο είχα και το έβαλα παραπανω και τέλος τα προβλήματα.Εννοείς το cache στα preferences του utorrent? Το ανέβασα στο μέγιστο επιτρεπομενο (1800) αλλά άρχισε το utorrent να κρασάρει, οπότε επέστρεψα στο 1000. Διάβασα κάπου ότι η τιμή που θα βάλεις έχει άμεση σχέση με τη ραμ του υπολογιστή και άρα δε μπορείς να βάλεις το μέγιστο αν δεν έχεις αρκετή ραμ. Ο σκληρός στον οποίο κατεβαζεις σε τι κατάσταση είναι;Καλή κατάσταση, δεν έχει παρουσιάσει ποτέ προβλήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Ιανουάριος 7, 2015 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2015 Εμενα μου το εβγαζε αυτο το σφαλμα μονο οταν εβαζα 2 ή παραπανω αρχεια ταυτοχρονα.Με ενα download δουλευε κανονικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
iparout Ιανουάριος 7, 2015 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2015 Εμενα μου το εβγαζε αυτο το σφαλμα μονο οταν εβαζα 2 ή παραπανω αρχεια ταυτοχρονα.Με ενα download δουλευε κανονικαΕξαρτάται από το μέγεθος του download. Σε downloads πολλών Gb (π.χ. σειρές σε HD) το πρόβλημα εμφανίζεται ακόμη κι αν έχεις ένα download ενεργό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 7, 2015 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2015 Για δοκίμασε με άλλο client να δούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
iparout Ιανουάριος 7, 2015 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2015 Για δοκίμασε με άλλο client να δούμεAny recommendations?Υπάρχει άλλο τόσο καλό κι ελαφρύ όσο το utorrent? Το χρησιμοποιώ από πάντα και ομολογώ ότι δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κανένα άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninja10R Ιανουάριος 7, 2015 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2015 Any recommendations?Υπάρχει άλλο τόσο καλό κι ελαφρύ όσο το utorrent? Το χρησιμοποιώ από πάντα και ομολογώ ότι δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κανένα άλλο. qbittorrent Link to comment Share on other sites More sharing options...
iparout Ιανουάριος 7, 2015 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2015 qbittorrentΘα δοκιμάσω με αυτό και με το deluge και θα δούμε πως θα πάει. Θα ενημερώσω.. Θενκς για τη βοήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Ιανουάριος 7, 2015 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2015 Any recommendations?Υπάρχει άλλο τόσο καλό κι ελαφρύ όσο το utorrent? Το χρησιμοποιώ από πάντα και ομολογώ ότι δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κανένα άλλο.Tixati.Δεν θα το αλλάξεις. Αλλά δώστου λίγο χρόνο μιας και έχεις πολλά χρόνια στο μtorrent. Κάθε αλλαγή είναι λίγο κάπως....Για τον ίδιο ακριβώς λόγο πάντως το άλλαξα και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iparout Ιανουάριος 7, 2015 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2015 Tixati.Δεν θα το αλλάξεις. Αλλά δώστου λίγο χρόνο μιας και έχεις πολλά χρόνια στο μtorrent. Κάθε αλλαγή είναι λίγο κάπως....Για τον ίδιο ακριβώς λόγο πάντως το άλλαξα και εγώ.Τσέκαρα μερικά screenshots και αυτή η μαυρίλα στο background μου βγάζει μια τρελή κατάθλιψη!! [emoji30] [emoji30] Θα το δοκιμάσω πάντως αν αποτύχουν τα άλλα 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Ιανουάριος 7, 2015 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2015 Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το "override automatic cache size.." Αν δεν δουλέψει το παραπάνω μήπως είναι προτιμότερο αντί να αλλάξεις clientνα δοκιμάσεις μια παλιότερη έκδοση ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιανουάριος 8, 2015 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2015 Θα κοιταζω και τις ρυθμισεις στο δικο μου σε σχση με τις δικες σου, όταν παω σπιτιΑυτό το πρόβλημα μου εχει μειωθεί αισθητα με την τελευταια εκδοση που εχεις και εσυ Αυτό το πρόβλημα εμφανίζεται όταν προσθετεις μεγαλα αρχεια μεχρι να γραφτουν τα δεδομενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Ιανουάριος 8, 2015 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2015 Τσέκαρα μερικά screenshots και αυτή η μαυρίλα στο background μου βγάζει μια τρελή κατάθλιψη!! [emoji30] [emoji30] Θα το δοκιμάσω πάντως αν αποτύχουν τα άλλα 2.Ασπρίζει πάντως εάν σε ενδιαφέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιανουάριος 8, 2015 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2015 (edited) Στα Preferences πήγα στο disk cache και οι επιλογές μου είναι αυτές (έχω συνολικά 4 GB RAM και τρέχω WIndows 7 64 bit) Καμιά βοήθεια ?Όπως το εχεις το εχω, απλα εχω ξετικαρει το δευτερο από πανω και εχω τσεκαρει το τελευταιο Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 8, 2015 από slalom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts