kakao83 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2015 http://www.guru3d.com/news-story/acer-xb270hu-wqhd-gsync-with-ips-panel.htmlΔεν ξερω αν ειναι τυπογραφικο λαθος αλλα βλεπω ips και 1ms 144hz??Αναμενουμε τον Μαρτιο λοιπον! επλιζω να μην το κανουν σαν την Asus και απο μαρτιο μας πανε αυγουστο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Ιανουάριος 6, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 Πολυ καλο νεο!!! Μολις χθες βραδυ σε μια κουβεντα που ειχα με τον @sebastian, Ορεστη του ελεγα οτι ψηνομαι για το Asus Rog το 27αρι και μου ειπε, περιμενε θα βγουν καινουργια τον Μαρτιο. Μπραβο Ορεστη εισαι Μεγαλος. Να βγει και σε προσιτη τιμη και με βλεπω να την χτυπω αλυπητα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justhavocman Ιανουάριος 7, 2015 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2015 Πολυ καλο νεο!!! Μολις χθες βραδυ σε μια κουβεντα που ειχα με τον @sebastian, Ορεστη του ελεγα οτι ψηνομαι για το Asus Rog το 27αρι και μου ειπε, περιμενε θα βγουν καινουργια τον Μαρτιο. Μπραβο Ορεστη εισαι Μεγαλος. Να βγει και σε προσιτη τιμη και με βλεπω να την χτυπω αλυπητα. Ξέροντας την Άσους , δεν νομίζω να κοστίζει λιγότερο από 800αρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 7, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2015 Ξέροντας την Άσους , δεν νομίζω να κοστίζει λιγότερο από 800αρι [emoji14]Acer. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts