Δημοφιλής Δημοσίευση TASOS Ιανουάριος 6, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #22 Ιανουάριος 6, 2015 (edited) Καλή συνέχεια σε όλους μας , παλιούς και νέους. Νά'μαστε όλοι καλά καταρχήν ... και μακάρι να φτιάξουμε κάτι πολύ καλύτερο και μεγαλύτερο από αυτό που είχαμε σαν βάση στο παρελθόν (βλέπε pctech). Για όσο διάστημα , οι συνθήκες μου επιτρέπουν να έχω ελεύθερο χρόνο , θα συνεχίσω να ασχολούμαι με το overclocking , μιάς και το κάνω κέφι με τρέλα , παρόλο που έχουν περάσει δυό δεκαετίες. Ονειρο μου (ακόμη ... ναί ακόμη) μιά μεγάλη , ισχυρή , χωρίς σκοπιμότητες , ενιαία Ελληνική ομάδα overclockinghttp://hwbot.org/team/hellas_overclocking_team/ Πάμε γερά !!! Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 6, 2015 από TASOS 12
Thanoucos Ιανουάριος 7, 2015 #25 Ιανουάριος 7, 2015 (edited) Καλώς ορίσατε παιδιά. @TASOS, άδειασε λίγο τα pm Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 7, 2015 από Thanoucos
TASOS Ιανουάριος 7, 2015 #27 Ιανουάριος 7, 2015 Καλώς ορίσατε παιδιά. @TASOS, άδειασε λίγο τα pm Προσπαθώ , σβήνω-ξανασβήνω ... αλλά δέν αδειάζουν , κάποια χαζομάρα θα έχω κάνει 1
DJD Σεπτέμβριος 16, 2015 Author #29 Σεπτέμβριος 16, 2015 Κάλιο αργά παρά ποτέ που λένε και στο χωριό μου. Πρόσφατα ολοκληρώθηκε πλήρως η διαδικασία ενσωμάτωσης του overclockers.gr στο Thelab. Όλα τα θέματα, pms και μέλη που υπήρχαν εκεί βρίσκονται πλέον στη βάση του TheLab. Θέλουμε να κάνουμε εναν καθαρισμό μερικών θεμάτων και κατηγοριών και το οποίο θα συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες. 7
TASOS Σεπτέμβριος 16, 2015 #30 Σεπτέμβριος 16, 2015 Το κοιτάω και εγώ Κώστα.Ηδη έχω κάνει κάτι edit , move και unpin. Σιγά-σιγά θα στρώσουν άψογα , όλα. Thanks 3
Recommended Posts