Saber_Rider Ιανουάριος 6, 2015 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 Καλώς ορίσατε παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση TASOS Ιανουάριος 6, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 (edited) Καλή συνέχεια σε όλους μας , παλιούς και νέους. Νά'μαστε όλοι καλά καταρχήν ... και μακάρι να φτιάξουμε κάτι πολύ καλύτερο και μεγαλύτερο από αυτό που είχαμε σαν βάση στο παρελθόν (βλέπε pctech). Για όσο διάστημα , οι συνθήκες μου επιτρέπουν να έχω ελεύθερο χρόνο , θα συνεχίσω να ασχολούμαι με το overclocking , μιάς και το κάνω κέφι με τρέλα , παρόλο που έχουν περάσει δυό δεκαετίες. Ονειρο μου (ακόμη ... ναί ακόμη) μιά μεγάλη , ισχυρή , χωρίς σκοπιμότητες , ενιαία Ελληνική ομάδα overclockinghttp://hwbot.org/team/hellas_overclocking_team/ Πάμε γερά !!! Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 6, 2015 από TASOS 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 6, 2015 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 Όμορφα νέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Ιανουάριος 6, 2015 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 Ωραία νέα! Άντε παμε γερά! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanoucos Ιανουάριος 7, 2015 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2015 (edited) Καλώς ορίσατε παιδιά. @TASOS, άδειασε λίγο τα pm Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 7, 2015 από Thanoucos Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgismo13 Ιανουάριος 7, 2015 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2015 καλώς ήλθατε Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιανουάριος 7, 2015 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2015 Καλώς ορίσατε παιδιά. @TASOS, άδειασε λίγο τα pm Προσπαθώ , σβήνω-ξανασβήνω ... αλλά δέν αδειάζουν , κάποια χαζομάρα θα έχω κάνει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιανουάριος 13, 2015 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2015 καλως ηρθατε παιδια !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 16, 2015 Author #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2015 Κάλιο αργά παρά ποτέ που λένε και στο χωριό μου. Πρόσφατα ολοκληρώθηκε πλήρως η διαδικασία ενσωμάτωσης του overclockers.gr στο Thelab. Όλα τα θέματα, pms και μέλη που υπήρχαν εκεί βρίσκονται πλέον στη βάση του TheLab. Θέλουμε να κάνουμε εναν καθαρισμό μερικών θεμάτων και κατηγοριών και το οποίο θα συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Σεπτέμβριος 16, 2015 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2015 Το κοιτάω και εγώ Κώστα.Ηδη έχω κάνει κάτι edit , move και unpin. Σιγά-σιγά θα στρώσουν άψογα , όλα. Thanks 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts