Δημοφιλής Δημοσίευση yz3427 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2015 (edited) Με χαρά σας ανακοινώνω ότι ο server μας είναι live. Τα έξοδα καλύπτονται από εμένα. Το μηνιαίο κόστος του είναι 31 δολάρια περίπου έχει 24 slots και αρχικά θα τρέχει όλους τους χάρτες σε TeamDeathMatch. Θα προστεθεί σύντομα και Conquest Large. Παρήγγειλα και teamspeak αλλά δεν ξέρω/δεν έχω χρόνο να μάθω πως λειτουργεί ακόμα.Από εσάς θα ήθελα σχόλια για βελτιώσεις προσθήκες κτλπ. Θα ήθελα να δοκιμάσετε αν μπορείτε να μπείτε μέσα. Θα ήθελα να μου πείτε επίσης πως να τον προσθέσω στο battlelog.Όποιος θέλει να συνεισφέρει οικονομικά έστω και με ένα δυο ευρώ μπορεί να το κάνει στο paypal μου. (να μου το ζητήσει με πμ). Είναι καθαρά προαιρετικό. Τρέχει μόνο Vanilla Maps σε αρχικό στάδιο και Team DeathMatch Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 6, 2015 από yz3427 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιανουάριος 5, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 (edited) ο σερβερ στο battlelog ειναι αυτος, δεν χρειαζεται να κανεις κατιThelab.gr Battlefield 4 Server editενα 1ο σχολιοαπο ping δεν ειναι και οτι καλυτερο, παντως, δεν ξερω αν στρωσει, θα σου πουν οι πιο ειδικοι@Proteas,@Lazy Dog, Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 5, 2015 από wolves 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz3427 Ιανουάριος 5, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 αυτη τη στιγμη με ανοιχτο otetv εχω 84ms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodouv Ιανουάριος 5, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 αυτη τη στιγμη με ανοιχτο otetv εχω 84ms.Με OTE και fastpath 60ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
platonas Ιανουάριος 5, 2015 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 62 με 67 ms σε 4νετ adsl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Ιανουάριος 6, 2015 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 @wolves το λινκ σου σε εμένα λέει the page does not exist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιανουάριος 6, 2015 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 @wolves το λινκ σου σε εμένα λέει the page does not exist. οταν ειναι "κατω" ο σερβερ δεν εμφανιζει τη σελιδα του και βγαζει αυτο το μηνυμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Ιανουάριος 6, 2015 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 ο σέρβερ δεν είναι συνέχεια ον ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Ιανουάριος 6, 2015 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 O server ειναι down μαλλον απο το απογευματινο συντομο προβλημα που υπηρχε ενα restart και μαλλον θα ειναι ενταξει. Οσο για το setup/streaming του ευχαριστος οτι βοηθεια θελετε απο την πλευρα μου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz3427 Ιανουάριος 6, 2015 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 Έπειτα από τρομερή δουλειά του ckbond τον οποίο και ευχαριστώ δημόσια προστέθηκαν και οι χάρτες των expansion pack Dragon Teeth, China Rising, Final stand και τα λοιπά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιανουάριος 6, 2015 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 ωραιος μπραβο για ολη τη δουλεια.Αντε να μαζευτουμε αργοτερα να κανουμε χαβαλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrkon Ιανουάριος 6, 2015 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 (edited) Εμείς που είμαστε μεχρι china rising δε μπορουμε να παίξουμε να φανταστώ ε?60ms από μένα με cyta fastpath καλά μου φαίνετε... Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 6, 2015 από chrkon Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιανουάριος 6, 2015 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 θα σου προτεινα στην αρχη να εχεις μονο vanilla maps για να μην χανεις κοσμο που θα τον "κλωτσαει" οταν θα μπαινουν τα maps απο τα dlc....εκτος και αν δε σε ενδιαφερει το συγκεκριμενο θεμα οποτε παω πασο. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Ιανουάριος 6, 2015 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 44 ping forthnet/fastpath Θεσσαλονικη Ειναι ομως Official δεν κανει stream σε anticheats δεν εχει balancers plugins ktl ktl Θελει στησιμο...και ατομα να τον ξεκινανε.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιανουάριος 6, 2015 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 45 και εγώ με forthnet/fast path που μπήκα πριν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts