Jump to content

Thelab.gr Battlefield 4 Server is live !

yz3427

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Με χαρά σας ανακοινώνω ότι ο server μας είναι live. Τα έξοδα καλύπτονται από εμένα. Το μηνιαίο κόστος του είναι 31 δολάρια περίπου έχει 24 slots και αρχικά θα τρέχει όλους τους χάρτες σε TeamDeathMatch. Θα προστεθεί σύντομα και Conquest Large. Παρήγγειλα και teamspeak αλλά δεν ξέρω/δεν έχω χρόνο να μάθω πως λειτουργεί ακόμα.

Από εσάς θα ήθελα σχόλια για βελτιώσεις προσθήκες κτλπ. Θα ήθελα να δοκιμάσετε αν μπορείτε να μπείτε μέσα. Θα ήθελα να μου πείτε επίσης πως να τον προσθέσω στο battlelog.

b_560_95_1.png

Όποιος θέλει να συνεισφέρει οικονομικά έστω και με ένα δυο ευρώ μπορεί να το κάνει στο paypal μου. (να μου το ζητήσει με πμ). Είναι καθαρά προαιρετικό.

Τρέχει μόνο Vanilla Maps σε αρχικό στάδιο και Team DeathMatch

ο σερβερ στο battlelog ειναι αυτος, δεν χρειαζεται να κανεις κατι

Thelab.gr Battlefield 4 Server

edit

ενα 1ο σχολιο

απο ping δεν ειναι και οτι καλυτερο, παντως, δεν ξερω αν στρωσει, θα σου πουν οι πιο ειδικοι

@Proteas,
@Lazy Dog,

@wolves το λινκ σου σε εμένα λέει the page does not exist.

οταν ειναι "κατω" ο σερβερ δεν εμφανιζει τη σελιδα του και βγαζει αυτο το μηνυμα

O server ειναι down μαλλον απο το απογευματινο συντομο προβλημα

που υπηρχε ενα restart και μαλλον θα ειναι ενταξει.

Οσο για το setup/streaming του ευχαριστος οτι βοηθεια θελετε απο την πλευρα μου.

Έπειτα από τρομερή δουλειά του ckbond τον οποίο και ευχαριστώ δημόσια προστέθηκαν και οι χάρτες των expansion pack Dragon Teeth, China Rising, Final stand και τα λοιπά.

Εμείς που είμαστε μεχρι china rising δε μπορουμε να παίξουμε να φανταστώ ε?

60ms από μένα με cyta fastpath καλά μου φαίνετε...

θα σου προτεινα στην αρχη να εχεις μονο vanilla maps για να μην χανεις κοσμο που θα τον "κλωτσαει" οταν θα μπαινουν τα maps απο τα dlc....

εκτος και αν δε σε ενδιαφερει το συγκεκριμενο θεμα οποτε παω πασο.

44 ping forthnet/fastpath Θεσσαλονικη

Ειναι ομως Official δεν κανει stream σε anticheats δεν εχει balancers plugins ktl ktl

Θελει στησιμο...και ατομα να τον ξεκινανε....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.